Το… παράπονο του Πρίγιοβιτς

Απο inpaok.com : Τον… χάλασε τον Πρίγιοβιτς το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Πέμπτης με την Σάλκε.
Πηγή: inpaok.com
Το… παράπονο του Πρίγιοβιτς

Ο Σερβοελβετός, διαπιστώνει την τρέλα του κόσμου για το συγκεκριμένο αγώνα και στις συζητήσεις του στα αποδυτήρια δεν έκρυβε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο οι περισσότεροι τον παρηγόρησαν λέγοντας ότι δεν είναι και λίγο να απολαύσει την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, από τις κερκίδες του γηπέδου.

Αυτό που διαπιστώνουν όλοι με την περίπτωση του υψηλόσωμου επιθετικού είναι ότι «γουστάρει» τρελά την κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Θεωρεί ότι έκανε εξαιρετική επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του και δεν αναφέρεται στα χρήματα που θα κερδίζει βάση του συμβολαίου που υπέγραψε, αλλά στο κλίμα της ομάδας, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και γενικότερα την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη.

Την απογοήτευση του Πρίγιοβιτς, βιώνει και ο Εργκους Κάτσε που επίσης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Europa League. Ο διεθνής Αλβανός μέσος, ξέρει ότι παιχνίδια όπως της Πέμπτης, με την Σάλκε καθιερώνουν ποδοσφαιριστές και μένουν αξέχαστα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Θα αναγκαστεί και αυτός, όπως και ο Σερβοελβετός, να το παρακολουθήσει από τη θύρα των επισήμων.

Διαβάστε ακόμη...