Η πιθανή 11άδα της Σάλκε

Από paok24.com:Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σκέφτεται να παρατάξει ο Μάρκους Βάιντσιρλ τη Σάλκε μέσα στην Τούμπα με το ερωτηματικό να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή: paok24.com
Η πιθανή 11άδα της Σάλκε


Από ότι φάνηκε από τις δηλώσεις του ο Μάρκους Βάιντσιρλ ξέρει πως αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ και έτσι θέλει να θωρακίσει την αμυντική του γραμμή με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και να φορτώσει κι άλλο την μεσαία του γραμμή με ένα σύστημα 3-5-2.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Ραλφ Φέρμαν, ενώ μπροστά τους οι συνήθεις ύποπτοι και πιο έμπειροι αμυντικοί της ομάδας, Νάσταζιτς, Νάλντο και ο αρχηγός της ομάδας Χέβεντες.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι σαν αμυντικός μέσος ο Γκάις, με τους Αόγκο και Γκρέτσκα να είναι μπροστά του, ενώ στις θέσεις των φουλ-μπακ θα είναι ο Κολάσινατς στα αριστερά και ο Σεπφ στα δεξιά.

Έτσι το μεγάλο ερωτηματικό αναμένεται να είναι το επιθετικό δίδυμο της ομάδας με τον Μέγιερ να είναι στο βασικό σχήμα σαν περιφερειακός επιθετικός και στην κορυφή είτε θα βρίσκεται ο γνωστός Ολλανδός Χούντελααρ, είτε ο Καμερουνέζος Τσούπο Μοτίνγκ που προέρχεται από τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμη...