Οι σκέψεις του Ίβιτς για Σάλκε

Από thessports.gr: Στη σημερινή – τελευταία προπόνηση ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να παρατάξει στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε για τη φάση των «32» του Europa League.
Πηγή: thessports.gr
Οι σκέψεις του Ίβιτς για Σάλκε

Μία από τις προτεραιότητες του Βλάνταν Ίβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Κάνιας στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Ισπανός χαφ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ξάνθη για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Όλα δείχνουν ότι η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Τσίμιροτ, Σάχοφ και Χαρίση, με τον Σέρβο τεχνικό να προχωράει σε μία κίνηση «φρεσκαρίσματος» μετά τα δύο τελευταία ματς με τους Ακρίτες.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα είναι ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, με τον διεθνή τερματοφύλακα να έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς μπροστά του.

Ο Αθανασιάδης αναμένεται να αγωνιστεί ως σέντερ φορ, με τους Κάμπος και Ενρίκε στα πλάγια της επίθεσης. Φανέλα βασικού διεκδικεί, φυσικά, και ο Μυστακίδης, αλλά με λιγότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Κλάους.

Διαβάστε ακόμη...