«Εξαρτάται καθαρά από τον ΠΑΟΚ η πρόκριση»

Από metrosport.gr: Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι η γερμανική ομάδα δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ ο ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικός από την προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων και μπορεί να πάρει την πρόκριση.
Πηγή: metrosport.gr
«Εξαρτάται καθαρά από τον ΠΑΟΚ η πρόκριση»

Επιπλέον, τόνισε ότι το γεγονός ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι εκτός έδρας είναι καλό για τον ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα έχει δείξει ότι εκτός έδρας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Τέλος, υποστήριξε ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ έχει κερδίσει την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Σάλκε: «Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ακόμη και στο τελευταίο της παιχνίδι δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Η Σάλκε, όπως κάθε γερμανική ομάδα, έχει δύναμη στις μονομαχίες και πολύ τρέξιμο. Εδώ το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Εάν εξαιρέσεις την Μπάγερν που είναι μια κατηγορία μόνη της οι υπόλοιπες είναι ανταγωνιστές και αυτό κάνει καλό στους παίκτες».

Για την ενίσχυση της Σάλκε: «Εάν εξαιρέσω τον επιθετικό οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι θα κάνουν τη διαφορά. Γνωρίζουμε επίσης ότι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες. Μπορεί να είναι τελείως διαφορετικοί ένα μήνα μετά, μπορεί να είναι καλύτεροι ή και χειρότεροι. Με βάση το τελευταίο παιχνίδι δε με ενθουσίασε η Σάλκε, δεν έπαιξε ποδόσφαιρο που σε καθηλώνει, ήταν ένα βαρετό παιχνίδι και δεν δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσει».

Για τον ΠΑΟΚ του τότε και τον ΠΑΟΚ του τώρα: «Πριν τρία χρόνια και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ διαφορετικός. Τώρα είναι πολύ καλύτερος. Η ομάδα βγάζει ευκαιρίες, συνδυασμούς, έχει αποκτήσει ταυτότητα, παίζει ουσιαστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Δημιουργεί τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο, βάζουν πρώτα την ομάδα και μετά τον εγωισμό τους».

Για το εάν η τύχη των παιχνιδιών εξαρτάται από τη Σάλκε: «Εξαρτάται καθαρά από τον ΠΑΟΚ. Οι μεγάλες προκρίσεις γίνονται εκτός έδρας. Θεωρώ ότι θα περάσει γιατί παίζει πρώτα μέσα στην Τούμπα και μετά πάει έξω. Παράδειγμα τα παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ, τη Μαλίν, την Άρσεναλ και τη Φιορεντίνα».

Για το εάν πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα: «Στην Τούμπα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό στο Γιάννη. Εγώ λέω ότι ένα παιχνίδι θα έρθει ισοπαλία και στο άλλο η νίκη. Μπορεί να φέρει ισοπαλία στην Τούμπα και να κερδίσει εκτός. Ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία ευρωπαϊκή ομάδα με εξαίρεση την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τον κόσμο: «Χαίρομαι να βλέπω την ομάδα, όπως και όλοι οι φίλοι της ομάδας. Ο κόσμος όταν βλέπει ότι προσπαθεί η ομάδα θα την υποστηρίξει ενώ εάν δει αδιαφορία κάηκες. Οι παίκτες δείχνουν μια αποφασιστικότητα και μια θέληση και έχουν κερδίσει τον κόσμο».

 

Διαβάστε ακόμη...