Η παράδοση κόντρα στους Γερμανούς

Απο paok24.com : Δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, όλος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός ζει στους ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
Η παράδοση κόντρα στους Γερμανούς

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει τους «βασιλικούς μπλε», έχοντας κοντραριστεί στο παρελθόν και με άλλες γερμανικές ομάδες.

Σύμφωνα με τη συνολική παράδοση που διατηρεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Γερμανούς, μετράει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και τρεις ήττες σε συνολικά εννιά αγώνες.

Όσον αφορά στα 5 παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος» έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με την παράδοση να μην είναι ούτε εδώ με το μέρος του.

Από την άλλη πλευρά για τη Σάλκε θα είναι η 9η φορά που έρχεται αντιμέτωπη με έναν ελληνικό σύλλογο, έχοντας μέχρι στιγμής 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Για τους «βασιλικούς μπλε» που παραμένουν αήττητοι στους 6 πιο πρόσφατους αγώνες τους κόντρα σε ελληνική ομάδα, πολύ θετικές είναι οι επιδόσεις τους και όταν δοκιμάζονται σε ελληνικό έδαφος, έχοντας 3 νίκες και μόλις 1 ήττα.

Ο ΠΑΟΚ έχει απέναντι του την παράδοση ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού κόντρα στη Σάλκε την Πέμπτη (22:05) στην Τούμπα, ωστόσο οφείλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης του στους «16» του Europa League, διαψεύδοντας στην πράξη τους αριθμούς που δεν είναι με το μέρος του.

Διαβάστε ακόμη...