Η Σάλκε μέσα στο 2017

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα τη Σάλκε με τους Γερμανούς να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο 2017.
Πηγή: paok24.com
Η Σάλκε μέσα στο 2017

Για θέματα της Σάλκε έχουν αναφερθεί οι περισσότεροι με τους πολλούς τραυματισμούς και την ασταθή πορεία του πρώτου γύρου κάνοντας της ομάδα των"βασιλικών μπλε" να είναι πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, παρά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Για αυτό το λόγο ο προπονητής της ομάδας και οι παίκτες έψαχναν ένα restart μέσα στη χειμερινή διακοπή, αλλά είχαν έτσι κι αλλιώς αποκούμπι τους αγώνες κυπέλλου και το Europa League.

Μέσα λοιπόν στο 2017 ήρθε ο άλλοτε παίκτης της Νυρεμβέργης και της Ραπίντ Βιέννης, Γκουίντο Μπρουγκστάλερ, δικαιώνοντας από το πρώτο παιχνίδι την απόφαση της διοίκησης πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του κόντρα στην Ίνγκλοσταντ, όταν η Σάλκε πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με 1-0. Η κατηφόρα συνεχίστηκε με την ήττα εντός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0-1 σε έναν αγώνα που η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν απείλησε τους "αετούς" της Φρανκφούρτης ούτε σε μία στιγμή.

Εκεί ήρθε και η ανάκαμψη του συλλόγου με τη Σάλκε να παίρνει την δύσκολη ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας με 1-1 που ήταν από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια πέτυχε δύο εύκολες νίκες στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Για το κύπελλο Γερμανίας η Σάλκε πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα της Σαντχάουζεν με 1-4 σε έναν αγώνα που στο ημίχρονο ήταν 0-3, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο κέρδισε μέσα στο "Veltins Arena" με 2-0 την Χέρτα Βερολίνουν που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μάλιστα και σε αυτή τη νίκη κόντρα στους Βερολινέζους σκόραρε και πάλι ο νέος επιθετικός της ομάδας Μπρουγκστάλερ, ενώ επέστρεψε και ο Γιανς-Κλας Χούντελααρ μετά από πολύμηνο τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμη...