Λισγάρας: «Ανεβασμένος ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr:Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Χρήστος Λισγάρας και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αναμετρήσεις της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Λισγάρας: «Ανεβασμένος ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ:

« Ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος και εμείς πήραμε μια ισοπαλία. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ας μη χάνεις και είναι πολύ θετικό το αποτέλεσμα με μια ανεβασμένη και μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως και εμείς κάνουμε μια καλή χρονιά και πως έχουμε μια καλή ομάδα».

Για την λειτουργία της Ξάνθης:

«Η ομάδα λειτουργεί άψογα σε όλα τα τμήματα. Βοηθάει ο ένας τον άλλον και είμαστε μια οικογένεια».

Για τις κόντρες που είχε με Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδη:

«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, γίνονται μάχες. Μέσα στο παιχνίδι λέγονται κάποια πράγματα και σε κάθε παιχνίδι θα υπάρξουν τραβήγματα».

Για την φάση που διαμαρτύρεται ο Πρίγιοβιτς:

«Δεν υπάρχει κάτι. Μου κλειδώνει το χέρι και με τραβάει κάτω για να φανεί σαν φάουλ. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια φάση όπου μπορεί να διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ».

Για τα επόμενα παιχνίδια της Ξάνθης:

«Έχουμε λίγες ελπίδες για το κύπελλο και θα τις διεκδικήσουμε. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και τα βλέπουμε ξεχωριστά. Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει».

Για τον προπονητή της Ξάνθης:

«Είναι ένας τελειομανής προπονητής και μας έχει κάνει και εμάς να δουλεύουμε με τον τρόπο του. Μας έχει βοηθήσει να βελτιωθούμε και βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Για την πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα:Γ

«Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ποιότητα και ο Ολυμπιακός το έχει αποδείξει καθώς είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά. Μετά πιστεύω είναι ο ΠΑΟΚ με πολύ καλά δείγματα και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά αν είχε περισσότερη τύχη παραπάνω».

Για το θέμα που είχε γίνει με τον Σεμπά:

«Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Ήταν ένα πολύ κακό μαρκάρισμα και ένα πολύ κακό παίξιμο. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτά. Κατευθείαν το μετάνιωσα και τώρα συνεχίζουμε».

Για τον Πρίγιοβιτς:

«Είναι ωραίο να παίζεις με τέτοιους παίκτες όπως είναι ωραίο να παίξεις και με τον Κλάους. Φαίνεται πως έχει και ποιότητα».

Για το γεγονός πως ο Κλάους έχει να σκοράρει 1000 λεπτά:

«Ο Κλάους έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και προσφέρει ακόμα. Το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει φέτος δεν σημαίνει κάτι. Έχει ποιότητα, είναι καλός παίκτης και απλώς φέτος δεν του βγαίνει, κάτι που γίνεται στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας παίκτης που πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πάνω του».

Για τη συνέχεια του Ελληνικού πρωταθλήματος:

«Θα γίνει μια μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...