Κουρασμένη και κακή η Παρτιζάν

Απο paok24.com : Μετά τη νίκη στο Παλατάκι επί του ΠΑΟΚ με 74-76, η Παρτιζάν είχε ξανά ταξίδι, στην Κροατία αυτή τη φορά και στην έδρα της Τσεντεβίτα. Η ήττα με 79-67, ήρθε δίκαια, με τους Σέρβους να έχουν μετριότατη εικόνα παρά τις επιστροφές τους.
Πηγή: paok24.com
Κουρασμένη και κακή η Παρτιζάν

Τόσο ο Βελίτσκοβιτς όσο και ο Γκόρντον, που δεν έπαιξαν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, ήταν στη διάθεση του Τζίκιτς σήμερα, ωστόσο η Παρτιζάν, δεν είχε καλή εικόνα. Ο Χάτσερ έμεινε χαμηλά (8π.), το ίδιο και ο Γκόρντον (2π.) και οι μοναδικοί που απειλούσαν από την περιφέρεια ήταν ο Μαρίνκοβιτς που είχε 12 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ των Σέρβων, ήταν ο Μπίρτσεβιτς με 18 πόντους (3/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα).

Ο Ποτ δεν έπαιξε ούτε σήμερα, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, όπως και ο Καράχοτζιτς που τραυματίστηκε στο μάτι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Η Τσεντεβίτα ήταν καλύτερή από την πρώτη περίοδο και έπειτα, πήρε τη μια διαφορά εκμεταλλευόμενη την κακή περιφέρεια της Παρτιζάν και την κράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ως το τελικό 79-67.

Με αυτή την ήττα, η Παρτιζάν έμεινε στην τέταρτη θέση της Αδριατικής Λίγκας, με ρεκόρ 16-6, σε τριπλή ισοβαθμία με τη Τσεντεβίτα και τη Μπουντούτσνοστ.

Διαβάστε ακόμη...