Έτσι αναμένεται να παραταχθεί σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη

Από metrosport.gr: Με πολλές αλλαγές λόγω και των απουσιών αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια ο Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
Έτσι αναμένεται να παραταχθεί σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη

Πιθανό ντεμπούτο για Ουάρντα.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το 1-2 για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ τίθεται την Κυριακή (12/02, 17:15) εκ νέου αντιμέτωπος με την ομάδα της Ξάνθης έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα του επιτρέψουν να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι απουσίες είναι πολλές για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Λέο Μάτος και Πέντρο Ενρίκε καθώς και των τραυματιών Πέλκα και Κάνιας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Σέρβος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, η οποία εκτός απροόπτου θα έχει ως εξής.

Ο Γλύκος θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, με τους Κίτσιου, Λέοβατς, Κρέσπο και Βαρέλα μπροστά του ως αμυντική τετράδα. Τσίμιροτ και Σάχοφ θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, μοναδικός προωθημένος ο Πρίγιοβιτς και πίσω του οι Μπίσεσβαρ, Κάμπος και πιθανώς ο Ουάρντα, ο οποίος δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει την Κυριακή (12/02) σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...