Προβληματισμένος ο Μαρκόπουλος

Από thessports.gr: Χωρίς να έχει διάθεση για πολλά λόγια μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας, εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό της Περιβόλας.
Πηγή: thessports.gr
Προβληματισμένος ο Μαρκόπουλος

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση, γεγονός που δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα για τη νίκη. Ήταν μία ήττα που μας στενοχωρεί πάρα πολύ. Δεν είχαμε την συγκέντρωση που θέλαμε, δώσαμε χώρο στην αντίπαλη ομάδα και από εκεί και πέρα είχαμε προβλήματα τόσο στην άμυνα μας, όσο και στην επίθεση. Συγχαρητήρια και πάλι στον Απόλλωνα».

Ο Ζάνις Πέινερς πό την μεριά του, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στον Απόλλωνα να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει τη νίκη.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, γιατί έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ σήμερα και πήρε τη νίκη. Εμείς δεν κάναμε αρκετά από τα πράγματα που έπρεπε να κάνουμε και ουσιαστικά τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Διαβάστε ακόμη...