«Πρόταση 1,5 εκ. δολαρίων σε Ίβιτς από ομάδα της Κίνας»!

Από paok24.com: Όπως αποκαλύπτει σέρβικη εφημερίδα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Κίνας. «Ο Ίβιτς έχει πρόταση 1,5 εκατ. δολαρίων», αναφέρει ο ατζέντης Ντάρκο Σούσνιαρ στην Zurnal.
Πηγή: paok24.com
«Πρόταση 1,5 εκ. δολαρίων σε Ίβιτς από ομάδα της Κίνας»!

Πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Κίνας φέρεται να έχει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, όπως υποστηρίζει η σέρβικη εφημερίδα Zurnal σε σημερινό δημοσίευμά της. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Σερβίας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από κινεζικό σύλλογο, έπειτα από την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιεί στον Δικέφαλο.

Στη Zurnal φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη Ντάρκο Σούσνιαρ, ο οποίος αναφέρει πως ο Ίβιτς έχει στα χέρια του μία πρόταση που αγγίζει το 1,5 εκατ. δολάρια από ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Κίνας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σούσνιαρ, ο Ίβιτς σκέφτεται σοβαρά την πρόταση από την Κίνα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στη σέρβικη εφημερίδα.

«Τις τελευταίες μέρες ο Ίβιτς αμφιταλαντεύεται. Ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει καλά και οι Κινέζοι τον θέλουν. Για την ώρα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Κίνας. Ο σύλλογος του πρόσφερε συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων, χωρίς τα μπόνους.

Ωστόσο, ο Ίβιτς το σκέφτεται αν πρέπει να αφήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι μια εξαιρετική πρόταση και ο νέος προπονητής, ο οποίος ξεκάθαρα κάνει μια εξαιρετική δουλειά, θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες μέρες αν θα ταξιδέψει στην Κίνα», ήταν τα λόγια του ατζέντη στην Zurnal.

Διαβάστε ακόμη...