«Μία ΕΠΟ γεμάτη σκάνδαλα!»

Από inpaok.gr: Διευκρινήσεις για την τοποθέτησή του στη Βουλή σχετικά με την ΕΠΟ, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Ομοσπονδίας, έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Πηγή: inpaok.gr
«Μία ΕΠΟ γεμάτη σκάνδαλα!»

Η σχετική ενημέρωση:

«Σε απάντηση της επιστολής του Συλλόγου Εργαζομένων της ΕΠΟ προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με αφορμή τις δηλώσεις του στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή, διευκρινίζεται ότι: Το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ που ανέφερε ο Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης στη Βουλή αφορούσε στον τζίρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την περίοδο 2004 έως 2016 όπως τόνισε και σε άλλο σημείο της ομιλίας του και όχι στη μισθοδοσία των υπαλλήλων που ειπώθηκε εκ παραδρομής.

Η πραγματικότητα όμως παραμένει αμείλικτη. Τα ερωτηματικά για τα 15 εκατομμύρια ευρώ έλλειμμα στην ΕΠΟ-παρά τα τεράστια ποσά που εισέρρεαν στα ταμεία της Ομοσπονδίας-παραμένουν καθώς και η οσμή σκανδάλων.

Σκάνδαλα, τα οποία έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται και κάνουν ακόμα και τους ελεγκτές που κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο να ξαφνιάζονται και να βρίσκονται αντιμέτωποι με τους σκελετούς της κακοδιαχείρισης, που έκρυβαν οι διοικήσεις της ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία ήταν εστία αδιαφάνειας και είναι ξεκάθαρο ότι οι όποιες ευθύνες βαρύνουν την εκάστοτε Διοίκηση αυτής που έχει και την ευθύνη της διαχείρισης».

Διαβάστε ακόμη...