Με στόχο το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Από paokrevolution.net: Ο Δικέφαλος αφήνει πίσω την νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το Κύπελλο και ρίχνεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος, το Σάββατο 11/02/2017 στις 18:00 στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης, με σκοπό μια καθαρή νίκη επί του Παναθηναϊκού, που θα τον ανεβάσει στη δεύτερη θέση.
Πηγή: paokrevolution.net
Με στόχο το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στην τελευταία μονομαχία τους, στο PAOK Sports Arena, οι πράσινοι ήταν αυτοί που επικράτησαν με σκορ 1-3, στην επιστροφή του Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ στο γήπεδο που πανηγύρισε το νταμπλ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Από τότε ο Δικέφαλος έχει ανεβάσει την απόδοσή του ενώ παράλληλα έχει ενισχυθεί στη θέση του διαγώνιου, με τον Σάσα Στάροβιτς.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιάννη Καλμαζίδη δεν υπάρχουν, και έτσι ο προπονητής των πρωταθλητών μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια όλων των παικτών του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται σήμερα. Το βράδυ η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου θα προπονηθεί το μεσημέρι της Παρσκευή και το πρωί του Σαββάτου, πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovasportsHD4.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Ράπτης, Βασιλειάδης.
Επόπτες: Μαριδάκης, Πικραμένος. Γραμματεία: Κομιανού.

Διαβάστε ακόμη...