«Είμαι περήφανος, μια οικογένεια πλέον ο ΠΑΟΚ»!

Από arenafm.gr: Σήμερα έγινε τα μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη (διαβάστε εδώ) το οποίο και τέλεσε  ο  Πάτερ Χρήστος. Ο «παπά ΠΑΟΚ» όπως αποκαλείται από τους φίλους του «δικεφάλου» ,μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τα όσα είπε με τους ποδοσφαιριστές.
Πηγή: arenafm.gr
«Είμαι περήφανος, μια οικογένεια πλέον ο ΠΑΟΚ»!

Όσα είπε ο Πάτερ Χρήστος στον ArenaFM 89.4:

«Μίλησα με αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τους είπα ότι όσο περισσότερο ιδρώτα χύνουνε στις προπονήσεις τόσο καλύτερα θα πηγαίνει η ομάδα, τους ευχαρίστησα γιατί η ομάδα εδώ και καιρό πηγαίνει πάρα πολύ καλά, ενώ τους είπα ότι είμαστε περήφανοι. Μίλησαν με τον Ίβιτς τον οποίο ευχαρίστησα θερμά , πραγματικά το χαιρόμαστε. Ο Βλάνταν μου είπε ότι θέλει δουλειά και να πατάνε στην γη. Ότι χρειαστούν από μένα είμαι εδώ. Όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, ήταν πραγματική οικογένεια, το έβλεπες, φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει. Παλιά τους έβλεπα πιο παγωμένους.

Ακόμα και οι δυο μεταγραφές τώρα μπήκαν κατευθείαν, γιατί η ομάδα είναι καλά».

Αναφορικά με τα όσα είπε στον Κλάους: «Θέλει στήριξει ο Κλάους, του είπα ότι είμαι τρελαμένος και με την Μπαρτσελόνα και ο Νειμάρ δεν βάζει γκολ. Δεν τρέχει και τίποτα, δεν χρειάζεται να πνίγονται οι καταστάσεις αλλά και οι παίκτες. Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους».

Διαβάστε ακόμη...