«Ο Παναγιώτης είναι περήφανος για εσάς…» (pics)

Απο arenafm.gr : Πριν από 19 χρόνια ο Παναγιώτης Κατσούρης έφυγε από τη ζωή σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να τιμάει και φέτος τη μνήμη του.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Παναγιώτης είναι περήφανος για εσάς…» (pics)

Με το που τελείωσε η επιμνημόσυνη δέηση ο παπά-Χρήστος Μήτσιος που την τέλεσε, είπε χαρακτηριστικά : «ο Παναγιώτης δεν έχει φύγει από κοντά, ζει μέσα στις καρδιές μας, είμαι σίγουρος ότι είναι περήφανος για όλους σας και για τον ΠΑΟΚ που το τελευταίο διάστημα πάει πολύ καλά. Θέλω ο καθένας απο εσάς να βάλει 2-3 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν προς στιγμήν του Παναγιώτη. Το σημαντικό στην ζωή είναι η υγεία και κανείς δεν θα ξεχάσει τον Παναγιώτη».

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται το ετήσιο μνημόσυνο στο σημείο του δυστυχήματος, παρουσία ανθρώπων της ΠΑΕ και της ομάδας.

Στο μνημόσυνο βρίσκονται οι : Βλάνταν Ίβιτς, Παντελής Κωνσταντινίδης, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιάννης Μυστακίδης, Χάρης Χαρίσης, Εργκούς Κάτσε, Δημήτρης Χατζηισαίας, Ευθύμης Κουλούρης, Στέλιος Κίτσιου και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης από την ομάδα, ενώ από πλευράς διοίκησης οι : Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος. Τους βετεράνους του Δικεφάλου εκπροσώπησαν οι Γιώργος Κούδας, Στέφανος Μπορμπόκη, Κώστας Μαλιούφας.

Διαβάστε ακόμη...