"Ευκαιρία να βρούμε ρυθμό"

Απο paok24.com : Ο τεχνικός του Δικεφάλου παραδέχτηκε το γεγονός ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εμφανίστηκε αξιόμαχος κόντρα στην ομάδα του, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το καθήκον του και να πάρει την πρόκριση στους "8".
Πηγή: paok24.com
"Ευκαιρία να βρούμε ρυθμό"

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στο PAOK24 σχολιάζοντας τη νίκη-πρόκριση του Δικεφάλου λέγοντας:

"Ο Εθνικός εμφανίστηκε μαχητικός. Έχει παιδιά με ικανότητα και φιλοδοξία για αυτό πρέπει να είσαι σοβαρός απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Εμείς δείξαμε μια τέτοια εικόνα στην αρχή, αλλά μετά χάσαμε τη διάρκεια μας και έτσι έφτασαν δύο σετ να είναι πολύ κοντά στον πόντο. Κρατάμε την πρόκριση. Όσον αφορά την εικόνα που δείξαμε ίσως μια εξήγηση να είναι και το γεγονός ότι δεν είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε από το προηγούμενο παιχνίδι το οποίο είχε ένταση όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχολογικό, που μπορεί να είμαστε και στα καλύτερα μας, αλλά προσπαθούμε να το χτίσουμε".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε φυσικά και στη σειρά αγώνων που ακολουθούν για τον Δικέφαλο σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη σχολιάζοντας:

"Ακολουθεί ένα πολύ πιεσμένο και δύσκολο πρόγραμμα, αλλά αυτό είναι και ένας τρόπος να βρούμε ρυθμό και αυτό που θέλουμε. Μακάρι να είναι έτσι και να αποκτήσουμε την καλύτερη λειτουργία που επιθυμούμε στο άμεσο μέλλον".

Διαβάστε ακόμη...