Τέσσερις διαφορετικές ομάδες σε οκτώ μήνες για τον Λάμπρου

Από sport24.gr : Ο Λάζαρος Λάμπρου έχει πετύχει κάτι ξεχωριστό τη φετινή χρονιά έχοντας φορέσει τη φανέλα τεσσάρων διαφορετικών ομάδων μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών.
Πηγή: sport24.gr
Τέσσερις διαφορετικές ομάδες σε οκτώ μήνες για τον Λάμπρου

Παναθηναϊκός, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και όλα αυτά μέσα σε οκτώ μήνες για τον Λάζαρο Λάμπρου που έχει πετύχει κάτι το ξεχωριστό καθώς πολύ σπάνια θα συναντήσεις κάποιον ποδοσφαιριστή να έχει φορέσει τη φανέλα τεσσάρων διαφορετικών ομάδων σε διάστημα οκτώ μηνών. Έστω και σε επίπεδο προπόνησης αφού σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε αυτές τις 32 εβδομάδες.

Για να γίνει βέβαια αυτό έπρεπε να υπάρξουν και κάποιες συγκυρίες από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2017 και κυρίως μια συγκυρία που είχε να κάνει με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη σεζόν 2016-17 πριν το τέλος Ιουνίου, όταν και έληγε το συμβόλαιο του 20χρονου άσου με το τριφύλλι. Οπότε ο Λάμπρου ήταν αναγκασμένος έστω και για 2-3 μέρες στα τέλη Ιουνίου να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι δεν τα είχε βρει για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Εν συνεχεία όμως από την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος και παρά το γεγονός ότι έψαξε αρκετά την μεταγραφή στο εξωτερικό δεν τα κατάφερε και στις 5 Σεπτεμβρίου έγινε μέλος της ομάδας του Ηρακλή. Με τον "γηραιό" είχε 10 παρουσίες στο πρωτάθλημα και 1 γκολ, έχοντας θετική παρουσία.

Κάτι που έκανε τον ΠΑΟΚ να κινηθεί για τον ταλαντούχο επιθετικό και στις 4 Ιανουαρίου 2017 να τον εντάξει και επίσημα στο δυναμικό του.

Στον "δικέφαλο του Βορρά" όμως δεν έπαιξε καθόλου αφού αν αγωνιζόταν σε επίσημο ματς δεν θα μπορούσε να δοθεί κάπου δανεικός. Καθώς στον ΠΑΟΚ σκέφτηκαν, σωστά, ότι θα ήταν καλύτερο για τον Λάμπρου να πάρει παιχνίδια σε μια άλλη ομάδα και το εν συνεχεία να επιστρέψει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Για αυτό και στις 31 Ιανουαρίου 2017 ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λάμπρου με το νεαρό άσο μάλιστα να ντεμπουτάρει με τους "κυανέρυθρους" στη νικηφόρα αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη.

Μάλιστα ο Λάμπρου ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media στον λογαριασμό του στο instagram έχει φωτογραφίες και από τις τέσσερις ομάδες στις οποίες ήταν αυτούς τους οκτώ μήνες.

Διαβάστε ακόμη...