Τελευταία ελπίδα για Αθανασιάδη

Από sport-fm.gr: Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μείωση κατά μίας αγωνιστικής της ποινής που επιβλήθηκε στον Στέφανο Αθανασιάδη για την αποβολή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Πηγή: sport-fm.gr
Τελευταία ελπίδα για Αθανασιάδη

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Δημήτρης Πέλκας και Τζαλμά Κάμπος, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Ξάνθη για τον αυριανό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την έφεση που άσκησαν για τη μείωση κατά μίας αγωνιστικής της ποινής που επιβλήθηκε στον Στέφανο Αθανασιάδη που είχε αποβληθεί στο πρόσφατο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αν απορριφθεί η έφεση του «Δικεφάλου του Βορρά», τότε ο διεθνής επιθετικός θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα (ξανά) με την ακριτική ομάδα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σε αυτό το ματς, μάλιστα, θα απουσιάσει ο Λέο Μάτος, ο οποίος αποφασίστηκε να εκτίσει κόντρα στους Ακρίτες την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...