Πώς και γιατί απόλαυσαν την καυτή Τούμπα οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : «Ποτέ δεν ζήσαμε κάτι ανάλογο» λένε με έμφαση ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Πώς και γιατί απόλαυσαν την καυτή Τούμπα οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ

Μοναδικές στιγμές ΠΑΟΚτσήδικης... τρέλας βιώνουν από το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την νέα νίκη που πέτυχαν επί του Αστέρα.

Ξεχωριστές στιγμές, ανεπανάληπτης συγκίνησης για αρκετούς από τους ξένους παίκτες (κυρίως) του Δικεφάλου, οι οποίοι δεν είχαν ζήσει κάτι ανάλογο μέχρι τώρα και πλέον ζουν με την προσμονή της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ.

Για να «γουστάρουν» την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και για να τους κρατήσουν «ζεστούς» έως το τέλος. Οι Ενρίκε και Πρίγιοβιτς έλεγαν στα αποδυτήρια πως κάτι ανάλογο δεν είχαν ζήσει. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ «τρελάθηκε» κατά την διάρκεια του αγώνα και με χειρονομίες προς την εξέδρα, παρακινούσε τους φιλάθλους να τους ενθαρρύνουν έως το τέλος.

Ο Σάκχοφ έκλαιγε σαν μικρό παιδί, ο Βαρέλα είχε ένα από τα πιο εκφραστικά στιγμιότυπα στους πανηγυρισμούς, ο Κρέσπο ξέσπασε, ο Κάνιας δεν έκρυβε τον θαυμασμό του για την στήριξη, ο Μάτος χειροκροτούσε τους θεατές για την συμπαράσταση, ο Λέοβατς το απολάμβανε. Και εστιάζουμε κυρίως στους ξένους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία από ανάλογη στήριξη των οπαδών στην Τούμπα εν αντιθέσει με τους Έλληνες, που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει καυτή Τούμπα.

Και οι αντιδράσεις των ξένων, αποδεικνύουν πως «φτιάχτηκαν» για τα καλά μάλιστα. Και θέλουν να ζήσουν μία ανάλογη ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...