Έτσι... ποδοσφαιροποίησαν το βόλεϊ! (pics, vids)

Το SDNA ανοίγει το μαύρο κουτί των όσων τραγελαφικών συμβαίνουν φέτος στο βόλεϊ και τα ευρήματα τους έχουν ποδοσφαιρική χροιά. Πώς συνδέονται η ΕΟΠΕ, η ΕΟΕ και η στήριξη τους από τον Ολυμπιακό; Διαβάστε τις σατανικές συμπτώσεις...
Πηγή: sdna.gr
Έτσι... ποδοσφαιροποίησαν το βόλεϊ! (pics, vids)

«Σήμερα νίκησε το βόλεϊ». Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα που βγήκε από το στόμα του Γιώργου Καραμπέτσου τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 2016, όταν κέρδισε τις εκλογές στην ομοσπονδία πετοσφαίρισης. Αθλητής, προπονητής, παράγοντας, με ενεργή ενασχόληση με το άθλημα από το 1972, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές έχοντας ως σύνθημα «Το βόλεϊ μπροστά».

Θα μπορούσαμε να το παραφράσουμε και να σχολιάσουμε «Και ο Ολυμπιακός μπροστά» καθώς επί των ημερών της διοίκησης Καραμπέτσου ο Ολυμπιακός δεν χάνει... ούτε στην κακή του μέρα.

Οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΟΠΕ έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2016. Ο Γιώργος Καραμπέτσος ήταν πρώτος σε ψήφους, αλλά χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη πλειοψηφία. Ανέλαβε, λοιπόν, υπηρεσιακός πρόεδρος μέχρι την διενέργεια νέων εκλογών, οι οποίες προγραμματίστηκαν για τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στο διάστημα των τριών μηνών που μεσολάβησαν, ο πρώην διαιτητής, αλλά και πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά (επί προεδρίας Γιώργου Ανατολάκη) έδινε τις... εξετάσεις του. Μια ακόμα σημαντική πληροφορία είναι ότι ότι είχε τη στήριξη της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ ήταν ένας εκ των 13 προέδρων ομοσπονδιών που απουσίαζαν από τις χθεσινές αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή; Ο λόγος; Στήριζε τον Ισίδωρο Κούβελο έναντι του Σπύρου Καπράλου, ο οποίος τελικά επανεξελέγη.

Τον κ. Κούβελο, ο οποίος ασθένησε και εισήχθη στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από τις εκλογές της ΕΟΕ, στήριζε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Θα μπορούσε να πρόκειται περί θεωρίας συνωμοσίας. Ή να μιλάμε για συγκοινωνούντα δοχεία, τα οποία έχουν δημιουργήσει κάποιοι που θέλουν να κάνουν το βόλεϊ... ποδόσφαιρο. Με όλες τις... ομορφιές του!

Υπάρχουν και άλλα «φαινόμενα» που οδηγούν σε αυτό το τελευταίο συμπέρασμα. Κι αυτά έχουν να κάνουν με διαιτητικές αποφάσεις σε παιχνίδια του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια με αποφάσεις των διαιτητών που σε όλα τα ντέρμπι ανδρών αλλά και γυναικών, μπορεί συμπτωματικά, να έκριναν αγώνες υπέρ των «ερυθρολεύκων»...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει το πρώτο σετ στου Ρέντη και έχουν το μομέντουμ του αγώνα αν και παίζουν με ελλείψεις. Στο δεύτερο σετ κι ενώ οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 30-30 χρεώνεται παράβαση θέσεων στον ΠΑΟΚ που αμφισβητείται έντονα, ο Ολυμπιακός προηγείται με 31-30 και στην επόμενη φάση με το σερβίς του Φράγκου, ο ακραίος των «ερυθρολεύκων» πατάει την τελική γραμμή. Ο διαιτητής δεν χρεώνει την παράβαση, δίνεται ο άσος, παίρνει το σετ και τελικά και το παιχνίδι με 3-1 σετ.

https://streamable.com/nu3y

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οι «πράσινες» είναι μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ και προηγούνται και στο τέταρτο σετ με 26-25. Σε μια φάση στην οποία η Φιλντ κάνει το 27-25 και δίνει το σετ, αλλά και τη νίκη στον Παναθηναϊκό, η διαιτητής Ειρήνη Μουλά είδε υπέρβαση της Καναδής κεντρικής που όπως φάνηκε και στο βίντεο δεν υπήρξε ποτέ στερώντας ένα καθαρό τρίποντο από τις πράσινες. Ο Ολυμπιακός πήρε το σετ με 29-27 και τη νίκη με 3-2 σετ που τελικά έριξε από την κορυφή τον Παναθηναϊκό.

https://streamable.com/p2mf

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οι ομάδες είναι 1-1 στα σετ, στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός προηγείται με 12-10. Ο Κουβανός ακραίος Μελγκαρέχο καρφώνει για το 13-10, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη καθώς ο Αγκάμεζ ήταν πεσμένος (υπήρξε φόβος για τραυματισμό). Στην επανάληψη του πόντου ο Αργεντινός παίκτης του «τριφυλλιού» Γκονζάλες κάνει λάθος στο σερβίς και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αγκάμες καρφώνει για το 12-12.

Στη συνέχεια του σετ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 19-18 μετά από άσο του Άθος Κόστα. Στην επόμενη φάση, ο Μελγκαρέχο καρφώνει πάλι για το 19-19, αλλά ο επόπτης βλέπει... άουτ, ενώ η μπάλα, όπως έδειξε και το replay, ήταν μέσα. Έτσι, αντί για το 19-19, έγινε το 20-18. Νωρίτερα στην ίδια φάση, ο διαιτητής δεν είδε διπλή μπαλιά στον Γκονζάλες. Τελικά, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ο ΠΑΟΚ προηγείται 2-1 στα σετ. Στο τέταρτο σετ κι ενώ το σκορ είναι 16-14 υπέρ των φιλοξενούμενων, ο Κώστας Στιβαχτής περνά τη μπάλα στο αντίπαλο τερέν. Όπως φαίνεται και στο replay, έχει γίνει υπέρβαση στη φάση. Ο διαιτητής δεν την βλέπει και έτσι αντί για 16-15 γίνεται το 17-14 υπέρ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια το 18-14 αφού στην ίδια φάση ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Πέτκοβιτς δέχεται κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Οι «ερυθρόλευκοι» τελικά κατακτούν το σετ με 25-17 και ισοφαρίζουν 2-2 σετ. Στο τάι μπρέικ, σε προσπάθεια του Σαφράνοβιτς, ο διαιτητής δείχνει άουτ. Η μπάλα, ωστόσο, έχει ακουμπήσει στο μπλοκ του Ολυμπιακού, άρα η σωστή υπόδειξη θα ήταν μπλοκ άουτ και η μπάλα για τον ΠΑΟΚ. Το σκορ σε αυτή τη χρονική στιγμή ήταν 6-7 και αντί για 7-7 έγινε 6-8.

https://streamable.com/ylww4

https://streamable.com/zw1eo

«Το βόλεί χρειάζεται επανεκκίνηση» έλεγε ο Γιώργος Καραμπέτσος λίγες ώρες πριν από τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου. Η προεκλογική δέσμευση του γίνεται πράξη. Επανεκκίνηση του ελληνικού βόλεϊ όπως την οραματίστηκε ο ίδιος και αυτοί που τον υποστήριξαν... Με στυλ ποδοσφαιρικό!

Διαβάστε ακόμη...