Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι... μιας χρήσης

Από sentragoal.gr:  Τον τελευταίο 1,5 χρόνο οι Φρανκ Αρνεσεν και Λούμπος Μίχελ φαίνεται να έχουν αξιοποιήσει το παχυλό πορτοφόλι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υπάρχουν αριθμοί που κάτι λένε.
Πηγή: sentragoal.gr
Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι... μιας χρήσης

Από τους πρώτους 12 παίκτες του φετινού ΠΑΟΚ σε συμμετοχές οι επτά είναι μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού του 2016 και οι δυο παίκτες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Και ο 13ος στη λίστα σε συμμετοχές είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 και τον Ιανουάριο του 2017 «έφερε» τους Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς και Πέδρο Ενρίκε. Οι δυο τελευταίοι μίλησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και έδωσαν το στίγμα τους.

Ο Πρίγιοβιτς απέδειξε πως ο χρόνος προσαρμογής ενός επιθετικού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο τροφοδότησης των συμπαικτών του. Αν υπάρχουν παίκτες που παίζουν κάθετα (Μπίσεσβαρ), που βγάζουν σέντρες-ξυραφιές (Μάτος), που παίρνουν την πάσα του και μπουκάρουν στην περιοχή (Πέδρο Ενρίκε), τότε ο επιθετικός δεν θα δυσκολευτεί να μετρήσει γκολ και ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής. Ο Πέδρο Ενρίκε ήρθε ως «αντι-Ροντρίγκες» και... παίζει ως «αντι-Ροντρίγκες». Αυτή είναι η εντός γηπέδου αλήθεια που είπαν οι δυο τους. Ο Πρίγιοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε ήταν πιο ξεκάθαρος.

«Ο στόχος είναι το Κύπελλο». Και από εδώ και στο εξής έτσι θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ. Συντήρηση της θέσης εντός πεντάδας και το βάρος στα τέσσερα ματς μέχρι τον τελικό. Δεν είναι η πρώτη φορά είναι που γίνεται αυτό στην εποχή Σαββίδη. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά». Διότι είναι η πρώτη φορά που δίνεται η αίσθηση πως η ομάδα που χτίστηκε δεν θα είναι μιας χρήσης.

Διαβάστε ακόμη...