Ο κρίσιμος Φεβρουάριος του ΠΑΟΚ και η viral εμπάθεια με Ενρίκε

Από metrosport.gr: Ολα όμορφα και ωραία είναι στον ΠΑΟΚ αυτή την εποχή.
Πηγή: metrosport.gr
Ο κρίσιμος Φεβρουάριος του ΠΑΟΚ και η viral εμπάθεια με Ενρίκε

Με 12 νίκες στα 13 τελευταία ματς και γκολ 34-4 πώς να μην είναι;

Πολύς κόσμος επέστρεψε στο πλευρό της ομάδας, είναι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ αισιόδοξοι για τη συνέχεια και, το κυριότερο, χαίρονται να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να συνδυάζει την καλή απόδοση με θετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, το καλάθι πρέπει να παραμείνει μικρό, για να χωρέσει στο τέλος πολλά κεράσια. Τουτέστιν, να μην πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών και νομίσουν ότι από εδώ και πέρα θα κερδίζουν χαλαρά, χάρη και μόνο στη φόρα που έχουν πάρει.

Καλά τους το είπε ο Ιβάν Σαββίδης, καλά το επαναλαμβάνει κάθε μέρα ο Βλάνταν Ιβιτς: «Μπράβο σε όλους σας, αλλά ακόμη δεν πετύχαμε τίποτε. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και την ίδια σοβαρότητα».

Αστεία – σοβαρά, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Από αγώνα σε αγώνα, κρίνεται όλη η χρονιά και στους τρεις στόχους. Αρκεί να σκεφτεί κανείς τα αμέσως επόμενα ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει οκτώ μέσα σε ένα μήνα. Δύο κάθε εβδομάδα, συνεχόμενα επί ένα μήνα, για Γιουρόπα Λιγκ, Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας που θα δείξει πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα.

Τα... viral είναι θέμα παιδείας

Σκάνδαλο ανακάλυψαν ορισμένοι εμπαθείς αντιΠΑΟΚτσήδες στον πανηγυρισμό του Πέντρο Ενρίκε. Προσγειώθηκαν ανώμαλα, καθώς αυτό που υπέθεσαν ίσχυε μόνο στη φαντασία τους. Το δικό μου θέμα, όμως, δεν είναι αυτό, διότι ούτε εμπαθείς ούτε αντιΠΑΟκτσήδες θα πάψουν να υπάρχουν ποτέ. Το θέμα μου είναι ότι 9 στους 10 Ελληνες ούτε ΜΜΑ ξέρουν τι θα πει, ούτε ποιος είναι ο Κόνορ Μακγκρέγκορ.

Ξέρουν, όμως, οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και με το που είδαν τον Ενρίκε, του είπαν ότι μοιάζει με τον Μακγκρέγκορ. Που σημαίνει ότι οι 25άρηδες, κατά Μ.Ο., ποδοσφαιριστές ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και ιδιαίτερα με τους ιδιόρρυθμους πρωταγωνιστές δήθεν αθλημάτων που αφήνουν παγερά αδιάφορους τους περισσότερους από εμάς.

Να πω ότι μου αρέσει; Δεν μου αρέσει. Από έναν 25άρη περιμένω να έχει πιο σοβαρά, πιο ουσιαστικά, πιο ποιοτικά ενδιαφέροντα και χόμπι. Αλλά, από την άλλη, σκέπτομαι ότι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μιας μεγάλης ομάδας, έστω στην Ελλάδα, που αμείβεται πλουσιοπάροχα, έχει λύσει όλα τα προβλήματά του και σπαταλάει τον ελεύθερο χρόνο του με τρόπο ασυνήθιστο για τους κοινούς θνητούς μεροκαματιάρηδες. Κι ακόμη, το τι αποτελεί για τον καθένα... viral είναι και θέμα παιδείας. Ετσι δεν είναι;

Διαβάστε ακόμη...