Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ, θέλουμε τον κόσμο και με την Παρτιζάν

Από paokrevolution.gr : Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη, αλλά και τις διπλές αναμετρήσεις με την Παρτιζάν.
Πηγή: paokrevolution.gr
Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ, θέλουμε τον κόσμο και με την Παρτιζάν

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για το 0/20 στα τρίποντα: «Η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει ξανασυμβεί. Είχαμε μια κακή επίδοση στα σουτ από το τρίποντο, όμως, βγάλαμε πάθος στην άμυνα, και θεωρώ πως αυτή ήταν που μας έδωσε τη νίκη, όπως βεβαίως και ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε πολύ».

Για τις αιτίες της αστοχίας στα τρίποντα: «Ο Άρης ήταν πολύ καλός αμυντικά πάνω στο τρίποντο. Ήταν λίγα τα ελεύθερα σουτ που κάναμε».

Για τα στοιχεία που έδωσαν στον ΠΑΟΚ τη νίκη: «Βλέποντας ότι είμαστε άστοχοι στο τρίποντο και χάνοντας αρκετά σουτ κοντά στο καλάθι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να πιέσουμε στην άμυνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά που είχαμε δουλέψει τις προηγούμενες ημέρες και θεωρώ ότι τα κάναμε πολύ καλά.

Για τα εγκώμια του Σούλη Μαρκόπουλου γι' αυτόν στη συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστώ τον κόουτς για όσα είπε για μένα. Εγώ από την πλευρά μου, κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά, προσπαθώ να βάζω το εγώ κάτω από την ομάδα και να δίνω το 100% σε παιχνίδια και προπονήσεις».

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν: Παρ' όλο που έχω παίξει και πριν τον ΠΑΟΚ στην Α1, ο ΠΑΟΚ ήταν που μου έδειξε την ευκαιρία να δείξω αν μπορώ να παίζω στην κατηγορία. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές που μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου, είναι ο πέμπτος χρόνος εδώ και θεωρώ την ομάδα οικογένειά μου.

Για το ματς με την Παρτιζάν: «Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, όμως, είναι σκληρή ομάδα η Παρτιζάν. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε διπλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Είναι κάτι νέο για εμένα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πρέπει να δουλέψουμε τις δύο αυτές ημέρες. Και ο κόσμος όπως μας βοήθησε με την Άρη τον θέλουμε κοντά μας και την Τετάρτη για το πρώτο βήμα πρόκρισης».

Διαβάστε ακόμη...