Πέρασα δύσκολα στον ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr : Χαρούμενος που επέστρεψε μετά από 6 μήνες στην αγωνιστική δράση δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και τόνισε πως θα προσπαθήσει να απολαύσει το διάστημα της παρουσίας του στη Χαρτς.
Πηγή: sport-fm.gr
Πέρασα δύσκολα στον ΠΑΟΚ

Στις 26 Ιουλίου 2016, στα προκριματικά του Champions League με τον ΠΑΟΚ, ήταν η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζιόλη τη φετινή σεζόν.

Έξι μήνες μετά, ο διεθνής χαφ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καθώς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Χαρτς και μάλιστα, συνοδεύτηκε με γκολ στη νίκη (0-3) επί της Μάδεργουελ για την 24η αγωνιστική του σκοτσέζικου πρωταθλήματος.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Έλληνας μέσος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, εκείνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται και είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στη δράση αγωνιζόμενος στη σκοτσέζικη ομάδα.

«Ήταν πολύ ωραία αίσθηση για μένα να παίξω και μου έχει λείψει πραγματικά», τόνισε ο Τζιόλης και πρόσθεσε: «Ήθελα για εμένα να φύγω (από τον ΠΑΟΚ). Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ άσχημοι για εμένα και μία δύσκολη εμπειρία».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στην εκπομπή «Στα εξηγώ ωραία» με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Βάιο Τσούτσικα

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό απραξίας: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ωραία αίσθηση για μένα να παίξω και μου έχει λείψει πραγματικά, και θα κοιτάξω να το απολαύσω».

Για το γεγονός ότι ο Μίχαελ Σκίμπε έχει περιορισμένο γκρουπ παικτών, όπως έκανε κάποτε στην Εθνική ο Ότο Ρεχάγκελ: «Και τότε δεν ήμουν αντίθετος σε εκείνη τη σκέψη. Είχε το δικό του σκεπτικό, ένα μικρό γκρουπ παικτών και δεν είναι αρνητικό αυτό. Μία Εθνική θα πρέπει να μην χαλάει το ρόστερ και να μην αλλάζει η ομοιογένεια της ομάδας»

Για το αν είχε επαφή με τον Μίχαελ Σκίμπε για να συζητήσουν τη μεταγραφή του: «Προσωπικά, δεν είχαμε κάποια επικοινωνία. Ήθελα για εμένα να φύγω. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ άσχημοι για εμένα και μία δύσκολη εμπειρία, αφού δεν νιώθεις ποδοσφαιριστής αν δεν παίζεις».

Για το συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν: «Ήταν κοινή απόφαση. Όταν μου το είπε ο ατζέντης μου, το συζητήσαμε και είδαμε πως ήταν καλή η προοπτική για μένα. Κοιτάω μόνο αυτό τώρα, επειδή μου έχει λείψει πολύ και θέλω να νιώσω καλά και να το ευχαριστηθώ. Σε 3-4 μήνες βλέπουμε...».

Για το αν προτιμά την Ελλάδα ή το εξωτερικό: «Κάθε κατάσταση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Το εξωτερικό έχει κάποια θετικά, μακριά από τις καταστάσεις που ζούμε στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι δύσκολο να ζεις μακριά από την πατρίδα σου και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήμουν σε μία καλή ομάδα και το ευχαριστιόμουν και ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Το καθένα έχει τις πλευρές του. Αν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα το εξωτερικό, επειδή είναι λίγα τα χρόνια που παίζουμε ποδόσφαιρο και θα ήταν ωραίο να το απολαύσουμε».

Για την άμεση χρησιμοποίησή του εκείνου και του Αυλωνίτη: «Ήρθαν αρκετοί καινούργιοι παίκτες, έξι με επτά, επειδή είχαν απουσίες και προβλήματα τραυματισμών και μπήκαμε γρήγορα. Αυτό συνοδεύτηκε με νίκες και ο προπονητής έχει χρόνο να δουλέψει το πλάνο του».

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση: «Ο καθένας κάνει τη δουλειά του... Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για αυτό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ από την ημέρα που πήγε μέχρι να φύγει: «Προφανώς σε κάποια κομμάτια έχει κάνει πρόοδο. Όταν πήγα στην ομάδα ο κ. Σαββίδης ήταν μισό-έναν χρόνο και έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές από τότε. Έχουν γίνει εγκαταστάσεις και οι συνθήκες που παρέχονται στην ομάδα είναι τελείως διαφορετικές. Στο αγωνιστικό, τον έναν χρόνο είναι έτσι και τον άλλο αλλιώς, και για αυτό πρέπει να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση και αυτός είναι ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας. Ίσως και ο κ. Σαββίδης να έχει βελτιωθεί από τα λάθη του. Οι συνθήκες είναι άψογες».

Για το γεγονός ότι έγινε τραγούδι: «Πριν από μία-δύο μέρες το κατάλαβα. Τον Τάκη (Φύσσα) τον θυμούνται και τον μνημονεύουν. Ρωτούν τι κάνει τώρα και με τι ασχολείται».

Για τη συνεργασία του με τον Ίαν Κάθρο, ο οποίος είναι μικρότερός του: «Δεν το είχα ζήσει, αλλά μου φαίνεται άνθρωπος με γνώσεις και δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση. Ήταν βοηθός του Νούνο, ήταν στη Βαλένθια, τη Νιούκαστλ, τη Ρίο Άβε και τώρα είναι στη Χαρτς».

Για τους στόχους της Χαρτς: «Στόχος μας είναι να είναι στα προκριματικά για το Europa League. Αν και είμαι λίγες μέρες εδώ, δεν πρόλαβα να κάτσω και να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Μεγάλος στόχος είναι το ματς της Κυριακής, επειδή παίζουμε με την Χιμπέρνιαν στο Κύπελλο, και είναι μεγάλο ντέρμπι εδώ. Το θεωρούν το ματς της χρονιάς».

Για τις χώρες που έχει παίξει ποια του αρέσει: «Τις λίγες μέρες που είμαι εδώ η Σκωτία είναι πολύ ωραία χώρα. Απέξω δεν θα είναι όπως στην Ελλάδα. Στην Ισπανία, στη Σανταντέρ, μου άρεσε. Η Σιένα είναι πολύ ωραία πόλη».

Για το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στον Πανιώνιο: «Χαίρομαι με την πορεία της ομάδας. Πάει πολύ καλά και η βαθμολογική της θέση δεν θέση δεν είναι τυχαία».

Διαβάστε ακόμη...