«Δείξαμε ότι μπορούμε να γίνουμε σκληροί»

Aπο metrosport.gr : Ο υπαρχηγός του «Δικεφάλου» αποτιμά τα οφέλη της νίκης στο ντέρμπι και δίνει το σύνθημα ενόψει του αγώνα με την του αγώνα με την Παρτιζάν
Πηγή: metrosport.gr
«Δείξαμε ότι μπορούμε να γίνουμε σκληροί»

Είναι «μανούλα» σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών που απαιτούν καρδιά και μυαλό. Ο Απόλλων Τσόχλας έβαλε ένα σημαντικό «λιθαράκι» στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη το βράδυ του Σαββάτου.

Ο υπαρχηγός του «Δικεφάλου» είπε στη «Μ»: «Είχε τρομερή ένταση όπως όλα αυτά τα παιχνίδια που έχουν τέτοιο χαρακτήρα. Το παιχνίδι πήγε πολύ στην επαφή, σε χαμηλό σκορ. Εμείς ήμασταν σκληροί, δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε και αυτό το στοιχείο ως ομάδα. Δε βρήκαμε σουτ από μακριά, αλλά μέσα από την και δίνοντας την μπάλα μέσα στη ρακέτα πήραμε το παιχνίδι. Κρατηθήκαμε από την άμυνα. Το κουβεντιάζαμε στο ημίχρονο περιμέναμε ότι θα βάζαμε κάποια σουτ. Δεν τα βάλαμε αλλά μείναμε κοντά στο σκορ. Ήμασταν καλοί στην τακτική αν εξαιρέσουμε δύο τρίποντα του Τζένκινς, οδηγήσαμε τον Άρη στις επιλογές που θέλαμε. Μας νοιάζει μόνο η νίκη και γι' αυτό είμαστε ευχαριστημένοι». Σχολιάζοντας τη δήλωση Πρίφτη ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε σουτ στον Άρη είπε: «Συνήθως παίρνεις ότι σου δίνουν. Μας βγήκε και νικήσαμε. Η άμυνα του Άρη ήταν καλή και απλά μας έδωσε κάποια πράγματα στο «πικ εν ρολ».

Το μυαλό όλων πήγε αυτόματα στην Παρτιζάν: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι που το περιμένουμε όλοι στον σύλλογο, ελπίζω και ο κόσμος που μας βοήθησε το Σάββατο. Τον περιμένουμε σε ανάλογο βαθμό και την Τετάρτη. Κινητήριος μοχλός είναι ο Χάτσερ που χαιρόμαστε που θα τον συναντήσουμε γιατί είναι καλός φίλος. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτήν την πρόκληση». Γι' αυτήν την ιδιαιτερότητα των διπλών αγώνων: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ανάλογη εμπειρία. Φαντάζομαι ότι είναι σαν ένα ματς 80 λεπτών. Δεν μπορούμε να είμαστε μπροστά με πέντε πόντους στο τέλος και να πούμε ότι τελειώσαμε» και κατέληξε «Στο μυαλό μας είναι και η Τενερίφη γιατί μας περιμένει ο Γιώργος Μπόγρης με τον οποίο μιλήσαμε».

Διαβάστε ακόμη...