To ΒCL για το ΠΑΟΚ-Παρτιζάν

Από basketplus.gr: Η επίσημη ιστοσελίδα του Τσάμπιονς Λιγκ κάνει αναφορά στο παιχνίδι ΠΑΟΚ Παρτιζάν (κακώς προβάλλεται φωτογραφία μόνο των Γκρόμπαρι, επικοινωνιακό ανφέρ) σημειώνοντας οτι πρόκειται για ένα ζευγάρι με μεγάλη παράδοση.
Πηγή: basketplus.gr
To ΒCL για το ΠΑΟΚ-Παρτιζάν

Αφού φιλοξενείται μια ατάκα του Λίνου Χρυσικόπουλου («η νίκη επί του Άρη μας δίνει μομέντουμ») το άρθρο σημειώνει οτι η νίκη του ΠΑΟΚ στο Βέντσπιλς ήταν αυτή που του έδωσε την 4η θέση. Και προσθέτει;

«Ο Κιθ Κλάντον δεν είχε πρόβλημα να αφήσει τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ οδηγεί την διοργάνωση στα ριμπάουντ με 11 μέσο όρο, ενώ αποδείχθηκε και καλός πασέρ με 1.9 τελικές πάσες ανά αγώνα, 3ος στην ομάδα του. Μάλιστα έλκανε ρεκόρ με 5 ασσίστ στο ματς με την Βλέντσπιλς. Ο Θαντέους ΜακΦάντεν που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ στα μέσα της σεζόν πρόσθεσε στην ομάδα έναν περιφερειακό σουτέρ σκόρερ με 18.5 πόντους μέσο όρο σε πέντε ματς. Ο Κόουτς Σούλης Μαρκόπουλος λαμβάνει παραγωγή από τον πάουερ φόργουορντ Βαγγέλη Μαργαρίτη και ο Λετονός διεθνής Ζάνις Πέινερς ήταν πολύ δυνατός με τα ντράιβ του. Ο ΠΑΟΚ ζεστάθηκε την Τετάρτη με μια κλειστή νίκη επί τοιυ Άρη».

Και για την Παρτιζάν... «Είχε περισσότερα καλά από άσχημα στην κανονική περίοδο. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ άρχιζε με ήττα στην 3η παράταση στην Πολωνία η Παρτιζάν κέρδιζε με καλάθι του Ρατκόβιτσα στο τέλος τη Λούντβισμπουργκ. Ακολούθησαν σκαμπανεβάσματα αλλά και ένα σερί 5 νικών μετά την ήττα από την Σάσαρι στην παράταση. Το σώμα και η ψυχή της ομάδας είναι ο Νόβισα Βελίσκοβιτς, όσο είναι διαθέσιμος. Στόχος της ομάδας είναι να τον κρατά υγιή.

Εντυπωσιακός ο γκαρντ Χάτσερ πέτυχε 20 πόντους κόντρα στον Ερ. Αστέρα και ακόμα διακρίθηκαν Μαρίνκοβιτς, Μπίρτσεβιτς». Το άρθρο ολοκληρώνεται με τις κλασσικές δηλώσεις του Αλεξάντερ Τζίκιτς. «Θα μπορούσε η κλήρωση να ήταν πιο εύκολη, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν από τις πιο δυνατές ομάδες του άλλου γκρουπ. Υπάρχει όμως και το καλό, γιατί η Θεσαλονίκη είναι κοντά».

Διαβάστε ακόμη...