Ποδηλασία: Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ Cross Country

Απο acpaok.gr : Tο τμήμα Ποδηλασίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα ΜΤΒ Cross Country, ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2017 για τις κατηγορίες Παμπαίδων - Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα καθώς και στην κατηγορία ΟΡΕΝ.
Πηγή: acpaok.gr
Ποδηλασία: Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ Cross Country

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30μμ.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Γέφυρα Περιφερειακού στην οδό Περαιβού Πυλαίας Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Κυκλική διαδρομή 2.800m και 8000μ
ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 20 min
ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 30mIn
Π΄ΠΑΙΔΕΣ 40 min
OPEN 90 min

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:
10:30 Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει με την κατηγορία παμπαίδων και open ,στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατηγορία μίνι 12:30 .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX 2310952191 μέχρι την Πέμπτη 9- 2 -2017

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 60΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.

4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π..

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.

Διαβάστε ακόμη...