Το «εγώ» του Πρίγιοβιτς, συμφέρον του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Συγχωρέστε που θα πάω κόντρα στο ρεύμα, αλλά προσωπικά βάζω σε δεύτερη μοίρα τον πανηγυρισμό του Πέντρο Ενρίκε αλά... Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (πρέπει να είχε φαγούρα χθες το βράδυ ο Ιρλανδός αθλητής του ΜΜΑ γιατί όλη η Ελλάδα συζητούσε το όνομά του).
Πηγή: metrosport.gr
Το «εγώ» του Πρίγιοβιτς, συμφέρον του ΠΑΟΚ

Επιλέγω αυτόν του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το 100% σεντερφορίσιο γκολ που έλειψε πολύ από την Τούμπα το τελευταίο διάστημα. Ο Σερβοελβετός κινήθηκε προς τη θύρα 4, άνοιξε τα χέρια του και έστειλε το μήνυμα στους παραληρούντες οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι ο άνθρωπός σας».

Έβγαλε εγωισμό ο... «Ίμπρα των φτωχών» όπως έχει βαφτιστεί ήδη ο 27χρονος φορ. Τρομερή αυτοπεποίθηση που μόνο παίκτες που αισθάνονται ξεχωριστοί διαθέτουν. Δεν είναι καθόλου κακό. Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα. Είναι αυτό που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο. Αυτό που έχασε ο Κλάους εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα να λείψουν από τον ΠΑΟΚ και τα δικά του τέρματα.

Θυμάμαι πολύ καλά μία συνέντευξη που είχαμε κάνει στο «Metropolis 95,5» με τον Ματσέι Μουράφσκι που παρακολουθούσε τον Πρίγιοβιτς στα παιχνίδια του με τη Λέγκια στην Πολωνία. Είχε πει τότε ότι ο ο υψηλόσωμος φορ είναι παίκτης για τα μεγάλα παιχνίδια. «Φτιάχνεται» από αυτά και από την πίεση της κερκίδας. Προφανώς και ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι ένα από τα μεγάλα ματς. Αποτελεί, όμως, ένα πρώτο δείγμα για το τι έχουμε να δούμε από εδώ και πέρα, αφού στο χρονικό σημείο που μπήκε το γκολ είχε αρχίσει να δημιουργείται πίεση για τη νίκη.

Και δεν είναι μόνο αυτό που μας έδειξε ο Σερβοελβετός. Διαθέτει και τεχνική και ξέρει να μοιράζει κιόλας, όχι μόνο να εκτελεί. Το είδαμε στη φάση του 3-2 στην πάσα που έκανε στον Ενρίκε. Εξαιρετικός και ο Βραζιλιάνος, αλλά προσωπικά προτίμηση να ψηφίσω ως MVP τον Ενρίκε, πολύ απλά γιατί, παρότι ανέτοιμος, το πρώτο δείγμα γραφής του είναι άκρως ελπιδοφόρο. Έχουμε πολλά να δούμε από αυτόν. Θα με θυμηθείτε

Διαβάστε ακόμη...