Γκολ…790 λεπτά μετά!

Απο thessports.gr : Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο αξιοποίησε την εξαιρετική ασίστ του Λέο Μάτος και με μια…σεντερφορίσια κεφαλιά σκόραρε στο 70′ της σημερινής συνάντησης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: thessports.gr
Γκολ…790 λεπτά μετά!

Το πρώτο γκολ του Ελβετό φορ στην Ελληνική Superleague μπορεί να μην έδωσε την νίκη (αυτό το έκανε μια άλλη μεταγραφή, ο Πέντρο Ενρίκε) ωστόσο αποκτά για άλλο λόγο συλλεκτικό χαρακτήρα.

Αυτό γιατί αποτελεί το πρώτο γκολ επιθετικού περιοχής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από 790 λεπτά …ξηρασίας!

Από το επεισοδιακό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο το οποίο άλλαξε εν πολλοίς την αγωνιστική μοίρα του φετινού ΠΑΟΚ και το γκολ του Κουλούρη είχε φορ του «δικεφάλου» να κουνήσει…δίχτυα για το πρωτάθλημα.

Και μπορεί ο Φακούντο Περέιρα στις 19 του Γενάρη να πέτυχε δυο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο στην εντός έδρας νίκη των «Ασπρόμαυρων» επί του Λεβαδειακού, ωστόσο εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς ως μοναδικός προωθημένος, έχοντας κυρίως περιφερειακό ρόλο πίσω από Αθανασιάδη ή Κουλούρη.

Την δουλειά του «ψευτο-φορ» έκανε και ο Γιάννης Μυστακίδης σε Αγρίνιο και Λάρισα, ελλείψει του τιμωρημένου Στέφανου Αθανασιάδη που παραμένει «άσφαιρος».

Μένει να δούμε αν στο πρόσωπο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ βρήκε το νέο του σημείο αναφοράς στην κορυφή της επιθετικής του γραμμής που θα εκμεταλλευτεί τον όγκο ευκαιριών που δημιουργεί η ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...