«Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας»

Από superbasket.gr: Η έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά και εμπειρίας, δημιουργεί προβλήματα στο φετινό ΠΑΟΚ όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.
Πηγή: superbasket.gr
«Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας»

Ο «Δικέφαλος» παρουσιάζει φέτος αστάθεια στην απόδοσή του, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο 34χρονος φόργουορντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε, επίσης, στη σπουδαία νίκη τους επί του Άρη στην Πυλαία για την Basket League και το επόμενο ευρωπαϊκό ματς τους με αντίπαλο την Παρτιζάν, για το Basketball Champions League. Αναλυτικά όλα όσα είπε...

-Βαγγέλη, πήρατε μια μεγάλη νίκη επί του Άρη και σίγουρα τα τρίποντα δεν ήταν από τα στοιχεία που σας έδωσαν το ροζ φύλλο ...
«Δυστυχώς είχαμε πολύ κακό ποσοστό στα τρίποντα, ενώ χάσαμε και αρκετά σουτ κοντά στο καλάθι. Θεωρώ, όμως, ότι βγάλαμε πάθος, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και φυσικά είχαμε τη βοήθεια του κόσμου. Αυτά τα στοιχεία νομίζω ήταν που μας έδωσαν τη νίκη ».

-Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, διότι ακολουθεί το παιχνίδι με την Παρτιζάν...
«Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, η οποία τρέχει πολύ. Είναι σκληρός αντίπαλος, όμως πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και πάλι στο γήπεδο, να μας βοηθήσει όπως στο ματς με τον Άρη και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

-Γενικώς, έχετε παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή σας. Θεωρείς ότι έχετε αδικήσει τον εαυτό σας;
«Κατά κάποιον τρόπο, ναι, έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Χάνουμε τη συγκέντρωσή μας μέσα στο παιχνίδι. Ίσως οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας διότι έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία μας. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι, για να έχουμε διάρκεια και στα σαράντα λεπτά του αγώνα »

Διαβάστε ακόμη...