Mαργαρίτης, μια… σταθερή αξία

Από ebasket.gr: H βοήθειά του προς τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη ήταν πολύ σημαντική...
Πηγή: ebasket.gr
Mαργαρίτης, μια… σταθερή αξία

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος πέτυχε 15 πόντους και μάλιστα βάσει του συστήματος αξιολόγησης (εκτός των 15 πόντων, είχε ακόμη οχτώ ριμπάουντ και ένα κλέψιμο με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 18 βαθμούς), ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" στον αγώνα με τους "κίτρινους". Η συγκεκριμένη εμφάνιση από πλευράς αριθμών ήταν η καλύτερη (σε σκοράρισμα και ranking) του Μαργαρίτη την φετινή σεζόν (2016-17), η οποία ήταν δύσκολη για εκείνον.

Βλέπετε, χρειάστηκε να μείνει για... πολύ καιρό στα πιτς λόγω τραυματισμού στο γόνατο και για πρώτη φορά συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος της ομάδας στις 16/12. Η αλήθεια είναι δεν ήταν εύκολη η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Λογικό, βέβαια, αυτό λόγω του ότι έμεινε ανενεργός για μεγάλο διάστημα και χρειαζόταν χρόνο... Ο Σούλης Μαρκόπουλος τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Μαργαρίτη και μάλιστα μετά το τέλος κάποιων συνεντεύξεων Τύπου σε "πηγαδάκια" με τους εκπροσώπους του Τύπου, φρόντιζε να κάνει σαφές πόσο σημαντικός για τoν ΠΑΟΚ είναι ο Ελληνας φόργουουρντ και πόσο πολύτιμος θα είναι όταν θα αρχίσει να "φορτσάρει".

Περίμενε την βοήθειά του και τον έβλεπε σαν... εσωτερική μεταγραφή. Μέχρι να "έρθει" το ντέρμπι με τον Άρη ο Μαργαρίτης δεν είχε πετύχει σε κανένα ματς (πρωτάθλημα-Champions League) φέτος (2016-17) διψήφιο αριθμό πόντων και πάντα στον ΠΑΟΚ έλεγαν το ίδιο. Ότι, δηλαδή, είναι ένας παίκτης... σταθερή αξία και θα προσφέρει πολλά όταν αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Στο ντέρμπι με τους "κίτρινους" ο Ελληνας φόργουορντ "έδωσε" αρκετά στους "ασπρόμαυρους" και αν μη τι άλλο το ιδανικό για τον "Δικέφαλο" είναι να συνεχίσει να έχει σε καλή κατάσταση τον Μαργαρίτη.

Διαβάστε ακόμη...