Ο mister double double Κιθ Κλάντον

Από esake.gr: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε για δεύτερη φορά φέτος του Άρη στην Stoiximan.gr Basket League. Τελευταία φορά που είχε επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου. ήταν τη σεζόν 2013/14 όταν είχε νικήσει με 79-75 στο Αλεξάνδρειο και με 56-49 στην Πυλαία.
Πηγή: esake.gr
Ο mister double double Κιθ Κλάντον

Τα 0/20 τρίποντα με τα οποία τελείωσε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ αποτελούν τη χειρότερη φετινή επίδοση αλλά και μία από τις χειρότερες στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League. Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει και πάλι παιχνίδι του δίχως εύστοχο τρίποντο.

Για πρώτη φορά φέτος οι παίκτες του ΠΑΟΚ δίνουν κάτω από δέκα ασιστ και η ομάδα νικά. Είχαν προηγηθεί οι πέντε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και οι εννέα στην ήττα από τη Δόξα στην πρεμιέρα.

* Ο Κιθ Κλάντον, πρώτος ριμπάουντερ της σεζόν, πραγματοποίησε το πέμπτο φετινό του double double σε πόντους και ριμπάουντ, ενώ τελείωσε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική και όγδοη συνολικά με διψήφιο αριθμό ριμπάουντ. Πλέον ο Αμερικανός έχει τα περισσότερα double double τη σεζόν ξεπερνώντας κατά ένα τους Μπασάμπε και Ρέντικ.

Παράλληλα ανέβασε τον φετινό του μέσο όρο σε περισσότερα από 10 ριμπάουντ ανά αγώνα, όπως και τους πόντους του.

Επίσης ξεπέρασε τα 200 ριμπάουντ (έχει 212) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

* Οι 15 πόντοι, τα 8 ριμπάουντ αλλά και οι 5 εύστοχες βολές και τα 5 εύστοχα δίποντα αποτελούν τις καλύτερες φετινές επιδόσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Παράλληλα ξεπέρασε τα 250 εύστοχα δίποντα στην καριέρα του στη λίγκα και πλέον μετρά 252/477.

Διαβάστε ακόμη...