Υπόκλιση στο «βράχο» του ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Διανύοντας την πέμπτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ και όντας πια 34 ετών, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης εξακολουθεί να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας και το σημείο αναφοράς για ακόμη μία χρονιά.
Πηγή: inpaok.com
Υπόκλιση στο «βράχο» του ΠΑΟΚ!

Τι κι αν τραυματίστηκε πριν την έναρξη των φετινών επίσημων υποχρεώσεων του Δικέφαλου; Τι κι αν ο τραυματισμός του τον άφησε για περίπου δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και σε προχωρημένη μάλιστα ηλικία; Ο φόργουορντ των ασπρόμαυρων επέστρεψε δυνάμικα στα παρκέ και συνεχίζει να προκαλεί τον θαυμασμό των φίλων του μπάσκετ, κύριως λόγω της ψυχής και του πάθους που επιδεικνύει.

Είχαμε τονίσει από την αρχή της χρόνιας, το πόσο άτυχη ήταν η ομάδα να στερηθεί με το «καλημέρα» τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μαργαρίτη και κυρίως την πολύτιμη πια εμπειρία του. Άλλωστε, γι' αυτό φέτος επιλέχθηκε ως ο αρχηγός των ασπρόμαυρων, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ρόλο του στην ομάδα.

Στον αγώνα του Σαββάτου (4/2) κόντρα στον Άρη, ο Μαργαρίτης ήταν αυτός που ηγήθηκε των συμπαικτών του. Πετυχαίνοντας 15 πόντους και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ σε 32:54 λεπτά συμμετοχής, ο αρχηγός έδειξε τον δρόμο για την νίκη στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Η αγωνιστική παρουσία δεν είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της προσφοράς του Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η προσωπικότητά του κι ο τρόπος με τον οποίο επηρέαζει τους συμπαίκτες του (μικρότερους και μη). Αυτό σημείωσε κι ο Σούλης Μαρκόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι κι ελπίδα όλων είναι να συνεχίσει να είναι υγιής και να βοηθήσει σε όλα τα υπόλοιπα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...