Έντονη στοιχηματική ροή στον αγώνα Βέροια-ΟΣΦΠ!

Νέο μεγάλο θέμα με τον πρόσφατο αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού έρχεται στην επιφάνεια σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Τα πονταρίσματα βγήκαν όλα αληθινά...
Πηγή: sdna.gr
Έντονη στοιχηματική ροή στον αγώνα Βέροια-ΟΣΦΠ!

Έντονη στοιχηματική ροή σε δύο αγώνες ελληνικών διοργανώσεων που έγιναν την περασμένη εβδομάδα εντόπισε η Federbet (εταιρεία παρακολούθησης στοιχηματικής ροής που είναι συμβεβλημένη με συλλόγους και αθλητικούς φορείς).

Συγκεκριμένα στον αγώνα Βέροια – Ολυμπιακός Π. για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας υπήρξε ασυνήθιστα υψηλό ποντάρισμα στη νίκη του Ολυμπιακού Π. αλλά και στο ότι στο πρώτο ημίχρονο η νικήτρια ομάδα θα έβαζε δύο γκολ.

Πράγματι, ο Ολυμπιακός Π. νίκησε με 2-1, ενώ και τα τρία γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 9 τελικές προσπάθειες και η Βέροια 4 στην αντίπαλη εστία.

Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια Βέροιας-Ολυμπιακού στο παρελθόν έχουν μπει στο στόχαστρο των Εισαγγελικών αρχών. Ένα εξ αυτών μάλιστα θεωρείται χειραγωγημένο (το περιβόητο 3-0 στο Καραϊσκάκη), με πέντε μαρτυρίες ποδοσφαιριστών και προπονητών να το επιβεβαιώνουν.

Ο δεύτερος αγώνας που εντόπισε η Federbet είναι ο αγώνας Χανιά – Κισσαμικός για το πρωτάθλημα κάτω των 19 στη Football League. Σύμφωνα με ανεπίσημη αναφορά όσο ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, τόσο υπήρχε έντονος στοιχηματισμός για επίτευξη πολλών γκολ από την ομάδα του Κισσαμικού η οποία τελικά νίκησε με... 8-0!

Διαβάστε ακόμη...