«Δεν απολύθηκα στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Για την εμπειρία που βιώνει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας ως προπονητής της Καραμπούκσπορ αλλά και το μέλλον του, μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα ο Ίγκορ Τούντορ.
Πηγή: paok24.com
«Δεν απολύθηκα στον ΠΑΟΚ»

Ο Κροάτης προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sportske novosti» και μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Θέλω να τονίσω ακόμη και τώρα ότι ο ΠΑΟΚ δε με απέλυσε. Υπήρξε μια αξίωση και μια συζήτηση για το εάν πρέπει να μείνω, κάτι που προερχόταν από τη διοίκηση της ομάδας. Δεν πρόκειται να βγάλω προς τα έξω λεπτομέρειες, απλά θα πω ότι δε θέλω να "δώσω" τους ανθρώπους της.

Είχα τρεις ημέρες για να σκεφτώ, ήρθα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και έφυγα. Αυτό ήταν και αυτό πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει. Συνολικά είμαι χαρούμενος για την σταδιοδρομία μου, είναι σημαντικό για μένα είναι ότι σε κάθε ομάδα, όπου δούλεψα έπαιξε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του Τούντορ, συνεχίζοντας:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Μου έχουν ήδη προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο και το σκέφτομαι. Στον ΠΑΟΚ είχαν υψηλές προσδοκίες, αν και για έντεκα χρόνια δεν είχαν κατακτήσει έναν τίτλο. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήρθε ο ιδιοκτήτης και μου είπε ότι πρέπει να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό στη συνέχεια έφερε δυσαρέσκεια, η ομάδα θα παίξει και άσχημα και τότε τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει. Στην Καραμπούκσπορ έχουν διαφορετικές προσδοκίες, ασφαλώς μικρότερες».

Από εκεί και πέρα, ο Τούντορ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη ζωή του στην Καραμπούκ, μία πόλη με 100 χιλιάδες κατοίκους αλλά και από την ποιότητα του τουρκικού πρωταθλήματος, έχρισε φαβορί για τον τίτλο την Μπεσίκτας και χαρακτήρισε μεγάλη τιμή το ότι υπήρξε προπονητής της Χάιντουκ.

Διαβάστε ακόμη...