Θέλουν τον λαό στο γήπεδο!

Απο inpaok.com : Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανυπομονούν να αγωνιστούν και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς έχουν να αγωνιστούν στην έδρα τους από τις 26/1.
Πηγή: inpaok.com
Θέλουν τον λαό στο γήπεδο!

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στα αποδυτήρια του Δικεφάλου.

Οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» και κυρίως οι νεοφερμένοι ανυπομονούν για αυτή την αναμέτρηση, αφού καταλαβαίνουν πως ο κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών στις κερκίδες του σταδίου του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, τόσο οι παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή το καλοκαίρι, όσο και οι Πρίγιοβιτς-Ενρίκε έχουν περάσει αρκετή ώρα στο Youtube βλέποντας video με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Ωστόσο, αν εξαιρέσει κανείς την αναμέτρηση με τον Άγιαξ το καλοκαίρι και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η Τούμπα δεν είχε αρκετή πληρότητα στις κερκίδες.

Βέβαια, σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, αλλά και η οικονομική κρίση.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως επιθυμούν στην αναμέτρηση της Κυριακής 5/2 να αγωνιστούν μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους.

Για αυτό το λόγο άλλωστε τόσο ο Τζάλμα Κάμπος, όσο και ο Φερνάντο Βαρέλα μέσω των προσωπικών τους σελίδων στα Social Media έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας και να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Δείτε το κάλεσμα των δύο:

 

 

Διαβάστε ακόμη...