Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ, μπορούσε το πρωτάθλημα

Από sdna.gr : Για τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ αλλά και για το αν προλαβαίνει να μειώσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου Γιώργος Τουρσουνίδης.
Πηγή: sdna.gr
Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ, μπορούσε το πρωτάθλημα

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτήν την εποχή. Σαν ομάδα, σαν προσωπικότητες, σαν απόδοση δείχνει ανωτερότητα σε όλα. Στο πρώτο ημίχρονο στη Λάρισα εντυπωσιάστηκα πραγματικά.

Θυμάμαι πως επικρατούσε μετά την Καραμπάγκ απογοήτευση. Έγιναν όμως κάποια γεγονότα με τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, με τον Τζαβέλα. Επίσης κάποιοι παίκτες είναι πλέον πολύ πιο απελευθερωμένοι. Είναι και το ψυχολογικό. Όλη η ομάδα δείχνει τις δυνατότητές της τώρα.

Η ομάδα δείχνει πλέον τη πραγματική της εικόνα. Έχει εξαιρετικό ρόστερ. Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της σε κάποιες στιγμές. Θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλότερα και να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Αν ήταν πιο αποτελεσματικός και προσεχτικός ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Σίγουρα θα τερματίσουμε δεύτεροι. Για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό δε τον συζητώ. Δε θα αφήσουν αυτοί τίποτα στην τύχη. Να βγούμε στα πλέι οφ πρώτοι, ο στόχος του κυπέλλου είναι πολύ μεγάλος, είναι ένας τίτλος. Και φυσικά μια πορεία στην Ευρώπη αφού η Σάλκε είναι μια πρόκληση. Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφές ουσίας που θα βοηθήσουν την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...