"Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία"

Από paokrevolution.net: Η εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League που πλέον ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν.
Πηγή: paokrevolution.net
"Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία"

Το Σάββατο αντιμετωπίζει στο Μόναχο την Μπάγερν και είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο που κάνει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Σάλκε: «Αντιμετωπίζουμε την Πρωταθλήτρια και την ομάδα που δεν έχει χάσει παιχνίδι στην έδρα της. Παρόλα αυτά δεν είμαστε διατεθειμένοι να σηκώσουμε λευκή σημαία και δε θα παραδοθούμε».

Η Σάλκε σε ένα ακόμη παιχνίδι θα παρουσιαστεί με πολλές απουσίες. Ο Μπουργκστάλερ δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων, ο Μέγιερ έχει πρόβλημα στα πλευρά ενώ και ο Τσούπο Μότινγκ είναι ανέτοιμος. «Θα χρειαστεί να περιμένω την τελευταία στιγμή για να δω ποιοι μπορούν να παίξουν.

Όμως όποιος και να αγωνιστεί, οφείλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό» δήλωσε ο Βάιντσιρλ, ο προπονητής της Σάλκε που σημείωσε: «Μέχρι στιγμής μας λείπουν συνεχώς οκτώ με δέκα παίκτες. Δεν θέλω να το επικαλεστώ ως δικαιολογία αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Σε ότι αφορά τον Χούντελααρ που απουσίασε για 3,5 μήνες λόγω τραυματισμού, αύριο θα παρθεί η απόφαση για το αν θα ταξιδέψει στο Μόναχο με την αποστολή της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...