Πάλη: Κοπή Πίτας!

Απο acpaok.gr : Το τμήμα Πάλης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το νέο έτος στο χώρο του VIP του Γηπέδου της Τούμπας.
Πηγή: acpaok.gr
Πάλη: Κοπή Πίτας!

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι αθλητές του τμήματος, ο Έφορος κ. Χάρης Μάλλιος, οι προπονητές, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές του τμήματος.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο κ. Χάρης Μάλλιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ τόνισε ότι κάθε χρονιά σκοπός είναι η επίτευξη μεγαλύτερων στόχων. Φέτος, μάλιστα, το τμήμα μετράει έναν μεγάλο τίτλο, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος ήταν παρόν στην εκδήλωση και που βρίσκεται δίπλα στο τμήμα και το στηρίζει με την παρουσία και βοήθειά του.

Ακόμη τόνισε τη υποστηρικτική συμβολή της Prima Holidays, που ενισχύει την μεταφορά των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τέλος, ευχαρίστησε την Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ειδικότερα τον κ. Κατσαρή που έφερε κοντά στο τμήμα τον κ. Αμοιρίδη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διάθεση του χώρου, καθώς και όλους τους υποστηρικτές του τμήματος, που βρίσκονται πάντα δίπλα τους, κάνοντας και αυτοί με τον τρόπο τους δυνατή την ενίσχυση και ανάπτυξη του.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές, οι οποίοι ευχόμενοι ο καθένας ξεχωριστά καλή χρονιά σε όλους, έδωσαν την υπόσχεσή τους για την κατάκτηση περισσότερων τίτλων και διακρίσεων.

Το φλουρί φέτος έπεσε στους αθλητές, οι οποίοι φώναξαν δυνατά «ΠΑΟΚ» μέσα στο Γήπεδο της Τούμπας!

Διαβάστε ακόμη...