Συνάντηση της "Επιτροπής των Ενώσεων" υπό τον Β. Γραμμένο

Aπό sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, την πρώτη συνάντηση έχει αυτήν την ώρα η «Επιτροπή των Ενώσεων»,
Πηγή: sdna.gr
Συνάντηση της "Επιτροπής των Ενώσεων" υπό τον Β. Γραμμένο

η οποία συστήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο σε συνέχεια της άτυπης συζήτησης που έγινε στην τελευταία ΓΣ της ΕΠΟ με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Αθηνα, Κ. Κουτσοκούμνη.

Στην επιτροπή μετέχουν, εκτός του Γραμμένου, οι δικηγόροι Π. Λασκαράκης (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας) και Μ. Τσιχριτζής (πρόεδρος ΕΠΣ Κορινθίας), ο πρέοδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου, ως εκπρόσωπος μιας εκ των τριών ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Δ. Ελευθεριάδης, ως εκπρόσωπος του κομματιού των Ενώσεων που στήριζαν το προηγούμενο «καθεστώς» στην ΕΠΟ, κάτι που είχε ζητηθεί από τον Κουτσοκούμνη, ο οποίος ήθελε εκπροσώπηση όλων των τάσεων.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι ο καθορισμός κινήσεων και παρεμβάσεων σε θέματα που αφορούν την αναθεώρηση του καταστατικού και των κανονισμών, με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου της ΠΔΕ της ΕΠΟ και της διενέργειας εκλογών στην ομοσπονδία. Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνονται συναντήσεις με την ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

 

Διαβάστε ακόμη...