«Το φοβήθηκε το ματς ο Τσιώλης»

Από arenafm.gr: Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Το φοβήθηκε το ματς ο Τσιώλης»

«Για να έχεις καλές διαιτησίες πρέπει να είσαι ευχάριστος. Για να μη έχεις παράπονα και να αντιδράς πρέπει να περνάς από τα ταμεία. Δε θυμάσαι που ακουγόταν στις κασέτες, Αργύρη πόσο κάνει η δεύτερη θέση;

-Μετά από ένα ματς στον ΠΑΣ δήλωσα ότι τους διαιτητές ή τους πληρώνεις ή τους δέρνεις και εγώ δεν τους πληρώνω και τιμωρήθηκα.

-Η μοίρα του ιδιοκτήτη είναι συνδυασμένη με τις συμπεριφορές των προπονητών και των παικτών. Μπορούν να τον κάνουν πετυχημένο ή αποτυχημένο.

-Οι αντιδράσεις για μένα στην ΑΕΛ άρχισαν στην πρώτη συγκέντρωση στη Σούπερ Λιγκα. Καμιά 50αριά πιτσιρίκια που τους ενορχήστρωσαν δυο άτομα ένας δικηγόρος και ένας της αεροπορίας.

-Εγώ δεν είχα ποτέ στρατό.

-550.000 το χρόνο δίνω για το γήπεδο. Μπαίνουμε μέσα 20.000 σε κάθε ματς. Οι 3000 που έρχονται ζήτημα αν καλύπτουν το 50% των εξόδων . Αντί να τα βάζω στην τσέπη τα δίνω στην ομάδα.

-Με συμβούλευσαν να κάνω ένα ραδιόφωνο και το πλήρωσα 100.000. Φτάσαμε να πληρώνω 7-8.000 το μήνα και έγινε ο τόπος του εμφυλίου πολέμου των οπαδών μας.

Περνούσα απ' τη Λάρισα και άκουγα εκπομπές και άκουσα τι γίνεται. Ο ίδιος ο διευθυντής ξεκινούσε το πρόβλημα. Ο τάδε ξέρουμε που μένει τι κάνει κλπ.

-Όταν ξεκινάς να παίξεις με τον ΠΑΟΚ που του λείπουν τα φορ του και ο Πέλκας που σκοράρει σε σχέση με τον Μπίσεσβαρ, δεν μπορείς να παίζεις με 9 αμυντικούς και δυο ξεκομμένους σέντερ φορ. Δεν έχω δει την ομάδα να παίζει χειρότερα. Ο Τσιώλης το φοβήθηκε το ματς. Το πληρώνει και ο ίδιος. Γι' αυτό χρειάστηκε να βγω εγώ και να το πάρω πάνω μου. Δεν άφησαν να γίνουν βορά οι παίκτες και ο προπονητής.

-Ο στόχος είναι η παραμονή στη Σούπερ λιγκ.

-Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός

-Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι αποδυναμωμένος στο δεύτερο γύρο και η διαφορά θα είναι πολύ μικρότερη.

-Ο Ηρακλής είναι μεγάλη αγάπη για μένα.»

Διαβάστε ακόμη...