«Έκαναν μεγάλη προσπάθεια Κατσαρής και Τσαλόπουλος»

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε με κάθε επισημότητα σήμερα τον Σάσα Στάροβιτς, ωστόσο αρκετό ενδιαφέρον είχαν αυτά που ειπώθηκαν από την πλευρά του κόουτς, Γιάννη Καλμαζίδη.
Πηγή: paok24.com
«Έκαναν μεγάλη προσπάθεια Κατσαρής και Τσαλόπουλος»

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός κατά την παρουσίαση του παίκτη, σχολίασε την ατάκα του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ περί τύχης για την απόκτηση του Στάροβιτς, υπογραμμίζοντας πως τόσο ο πρόεδρος του τμήματος, όσο και του Ερασιτέχνη, έκαναν τα πάντα για να έρθει ο Σέρβος στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι κοντά μας, είναι ένας καταξιωμένος αθλητής, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Να συμπληρώσω σε αυτό που είπε ο πρόεδρος μας για την τύχη που είχαμε με την απόκτηση του Στάροβιτς. Δεν ήταν τύχη, ήταν η μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο κ. Κατσαρής μαζί με τον κ. Τσαλόπουλο».

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Εφάρμοσαν το πλάνο που είχαμε σαν σταφ και βοήθησαν την ομάδα, οπότε μόνο τυχαίο δεν είναι, τους ευχαριστούμε για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν . Τώρα πρέπει να ανταποκριθούμε και εμείς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα είναι δύσκολο το έργο, ξέρουμε ότι δεν είναι ένα ανταλλακτικό ο αθλητισμός για να πεις το αλλάζουμε και συνεχίζει η μηχανή να δουλεύει. Ο αθλητισμός θέλει συνοχή, δουλειά και για γίνει ένα δυνατό σύνολο. Θα χρειαστεί χρόνος, ο Στάροβιτς είναι έτοιμος, έχει παίξει αρκετά παιχνίδια, ωστόσο στο βόλεϊ ξέρουμε ότι πρέπει πρώτα να δεθεί με το σύνολο για να μπορέσει να παίξει».

Για το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Τουρ ο Στάροβιτς: «Εμείς δεν παίζουμε με το χρόνο. Θα δούμε, δεν ξέρω. Έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα, ο αθλητής ήρθε ταλαιπωρημένος από το ταξίδι, είχε και τα μπλόκα στα σύνορα. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, είναι έτοιμος σωματικά. Είναι ένα μεγάλο βήμα, από το να είσαι έτοιμος σωματικά και να παίξει, όπως θέλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα δούμε, δεν ξέρω 100%. Σίγουρα θα το δείτε στο επόμενο διάστημα».

Τέλος, στάθηκε στα όσα ειπώθηκαν για τον Χάρι Γκόμεζ, ενώ τόνισε πως ο Στάροβιτς είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα. Τον φέραμε να παίξει οπότε θα το δείτε. Εγώ θέλω να σταθώ στο κομμάτι το προηγούμενο με τον Χάρι Γκόμεζ. Ο σύλλογος και όλοι μαζί, καθίσαμε και πήραμε την απόφαση για να δώσουμε την ευκαιρία στον αθλητή να επανέλθει, με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού τιμ. Τελικά δεν μπόρεσε να επανέλθει. Μπορεί να μας κατηγόρησαν ότι κάναμε λάθος, αλλά όλες οι κινήσεις ήταν ανθρώπινες από το σωματείο και αυτές έπρεπε να γίνουν. Όπως είδατε, προλάβαμε και βρήκαμε κάτι το πολύ αξιόλογο. Δεν μπορείς να έχεις κάθε μέρα τέτοια ευκαιρία για να βρεις έναν τέτοιο παίκτη σε αυτό το επίπεδο, κάθισαν οι συνδυασμοί και νομίζω αυτό είναι ένα συν για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...