«Ζεστό» ενδιαφέρον για τον ΟΛΘ από τον Ιβάν Σαββίδη!

Από sdna.gr: Ο διαγωνισμός για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μεταξύ των ενδιαφερόμενων είναι και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: sdna.gr
«Ζεστό» ενδιαφέρον για τον ΟΛΘ από τον Ιβάν Σαββίδη!

Σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Virtual Data Room για τα τελικά κείμενα του διαγωνισμού, μέχρι τις 24 Μαρτίου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί οι δεσμευτικές προσφορές από τους υποψήφιους επενδυτές.

Στον διαγωνισμό που... τρέχει έχουν εκδηλώσει μη δεσμευτικό (μέχρι στιγμής) ενδιαφέρον για την αγορά του 67% του ΟΛΘ 9 υποψήφιοι, ανάμεσα τους και η κοινοπραξία των Deutsche Invest Equity Partners (DIEP) και ομίλου Σαββίδη.

Συνολικά οι 9 εταιρείες που εξέφρασαν ενδιαφέρον είναι οι: APM Terminals B.V., Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Duferco Participations Holding S.A., International Container Terminal Services (ICTS), Mitsui & Co. Ltd, P&O Steam Navigation Company (DP World), Russian Railways JSC, Yilport Holding και ΓΕΚ Τέρνα.

Μάλιστα σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι εταιρείες που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή την επένδυση το τελευταίο χρονικό διάστημα και μοιάζει πιθανό να καταθέσουν δεσμευτική προσφορά το επόμενο χρονικό διάστημα είναι οι ICTS, DP World, Mitsui και Deutsche Invest, κάτι που δείχνει ότι στους άμεσα ενδιαφερόμενους είναι και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...