Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν, αλλά συνδυάζοντας τις τελευταίες οχτώ εβδομάδες και τις καλές εμφανίσεις με 10 νίκες σε 11 ματς, έχει δημιουργήσει έναν λογικό ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου.
Πηγή: inpaok.com
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Και αυτά χωρίς να έχουν μπει ακόμη στην ομάδα οι προσθήκες του Ιανουαρίου (Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα) που αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω. Και μεγαλύτερο βάθος, αλλά και περισσότερη ποιότητα.

Το καλό νικηφόρο σερί, είναι λογικό να έχει ανεβάσει και τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τους στόχους της ομάδας και αυτό γίνεται την ώρα που ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να μπει σε έναν μήνα «φωτιά» με πολλά συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Η συνέχεια είναι πολύ απαιτητική για τον ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες 5-6 εβδομάδες θα δοκιμαστούν οι αντοχές της ομάδες σε συνεχόμενους αγώνες υψηλής έντασης, ορισμένοι από τους οποίους (σε Κύπελλο και Ευρώπη) θα είναι και νοκ άουτ.

Το θετικό είναι ότι ο Ίβιτς έχει καταφέρει να βάλει στο rotation της ομάδας περισσότερους παίκτες από ότι στην αρχή της σεζόν και αυτό μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φρεσκάρεται από ματς σε ματς. Εφόσον «βγουν» και οι χειμωνιάτικες μεταγραφές, τότε οι προοπτικές του Δικέφαλου για τη συνέχεια είναι εξαιρετικές.

Μέσα στο Φεβρουάριο ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια με μεγάλη κρισιμότητα για τη συνέχεια της σεζόν, στα οποία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...