Όλοι οι όροι του δανεισμού του Λάμπρου

Από metrosport.gr: Αυτή είναι η πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού για 1,5 χρόνο.
Πηγή: metrosport.gr
Όλοι οι όροι του δανεισμού του Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου είχε χθες το βράδυ τις τελικές επαφές με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο για τον δανεισμό του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης αποκάλυψε στο "Metropolis 95,5" ότι η συμφωνία είναι για 1,5 χρόνο, όμως υπάρχουν πολλές, άκρως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Καταρχήν, το συμβόλαιό του θα είναι πληρωμένο από τον ΠΑΟΚ και η πλευρά του Δικεφάλου βάζει όρο ότι μπορεί να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι αν καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό στον Πανιώνιο.

Το πιο σημαντικό και-ουσιαστικά ο όρος που οδήγησε τον Λάμπρου να πει το ναι- είναι ότι μπαίνει στο συμβόλαιο συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών που πρέπει να κάνει ο ποδοσφαιριστής. Ο ΠΑΟΚ τον στέλνει για να παίξει και δίνει το «κίνητρο» στον Πανιώνιο να βγάλει και χρήματα, αν ο νεαρός μεσοεπιθετικός πάει καλά.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ο Βλάνταν Ίβιτς που μίλησε με τον παίκτη του ξεκαθάρισε ότι αν έμενε στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να πάρει πολλές συμμετοχές. Τον άφησε, όμως, να επιλέξει εκείνος τι ακριβώς ήθελε να κάνει. Αν προτιμούσε να παραμείνει και να δουλεύει καθημερινά στον ΠΑΟΚ ή να πάει να παίξει στον Πανιώνιο, όπως και θα γίνει.

Διαβάστε ακόμη...