Η ενδεκάδα που δεν χάνει ποτέ...

Από gazzetta.gr: Εκτός από τις βραβεύσεις στους καλύτερους, ο ΠΣΑΠ έκανε γνωστή και την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος που μας πέρασε και η αλήθεια είναι αυτό που λέμε πως η συγκεκριμένη ενδεκάδα δεν χάνει ποτέ.
Πηγή: gazzetta.gr
Η ενδεκάδα που δεν χάνει ποτέ...

Κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει αυτή την ενδεκάδα, καθώς δύσκολα θα έχανε ματς. Μιλάμε γι' αυτή που ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές στην καθιερωμένη γιορτή του ΠΣΑΠ. Μια ενδεκάδα την οποία αποτελούν οι Ρομπέρτο στο τέρμα, Γκάλο δεξί μπακ, Μαζουακού αριστερό μπακ και στο κέντρο της άμυνας οι Μολέδο και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης και Ζέκα, δεκάρι ο Φορτούνης, εξτρέμ οι Ροντρίγκες και Μπακασέτας και σέντερ φορ ο Μπεργκ.

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές:

Στις δηλώσεις τους οι παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα ανέφεραν:

Ρομπέρτο για Φορτούνη: «Είναι ηγέτης του Ολυμπιακού και το έχει αποδείξει. Τώρα που λείπω εγώ τα βάζει πιο εύκολα (σ.σ. γελάει)».

Μαζουάκου χαιρετισμός: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ τους πάντες».

Τζαβέλλας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ, εσάς για την εκδήλωση τον ΠΣΑΠ. Είμαι γεννημένος για τα δύσκολα. Άλλες βγαίνει σε καλό και άλλες σε κακό. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στον Σκίμπε που το 2010 με την μεταγραφή μου στην Αϊντραχτ μου έδωσε την δυνατότητα να αλλάξω επίπεδο».

Σιώπης σε ερώτηση εάν θα μείνει Πανιώνιο. «Θα δούμε θα δούμε»

Φορτούνης: «Το να ακούς τόσο καλά λόγια από έναν κορυφαίο κίπερ σε κάνει πιο καλό. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Ένας λόγος που γύρισα ήταν πως ήμουν πριν στον Ολυμπιακό».

Ροντρίγκες: «Ευκαιρία να έρθω ξανά στην Ελλάδα. Μου λείπει πολύ. Αφιερωμένο σε ΠΑΟΚ, την οικογένειά μου, τον προπονητή».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...