Δεν «είδε» ύποπτα ματς πρώην προϊστάμενος του ΟΠΑΠ

Από sdna.gr: Την αξιοπιστία των εκθέσεων της UEFA για τους ύποπτους αγώνες αμφισβήτησαν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων του Koriopolis, αλλά και ο μάρτυρας (πρώην υπάλληλος του ΟΠΑΠ) που κατέθεσε στο δικαστήριο!
Πηγή: sdna.gr
Δεν «είδε» ύποπτα ματς πρώην προϊστάμενος του ΟΠΑΠ

Για τα –κατά την UEFA και το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης- ύποπτα προς χειραγώγηση ματς, ρωτήθηκε από την έδρα και τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, ο μάρτυρας, Γιώργος Ηλιόπουλος που κατέθεσε την Δευτέρα (30/1) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, γνωστή και ως Koriopolis.

Ωστόσο, ο κ. Ηλιόπουλος, που το επίμαχο διάστημα ήταν προϊστάμενος της διεύθυνσης στοιχήματος του ΟΠΑΠ (και σήμερα συνταξιούχος) δεν εισέφερε κάτι ουσιαστικό με την κατάθεσή του, καθώς δεν επιβεβαίωσε καμία από της εκθέσεις της UEFA που περιελάμβαναν στοιχεία για την στοιχηματική δραστηριότητα στους επίμαχους αγώνες.

Αντίθετα, εμμέσως έβγαλε αναξιόπιστα τα στοιχεία των φακέλων, υποστηρίζοντας ότι «δεν σημαίνει πως ό,τι λέει η UEFA είναι και σωστό», ενώ ισχυρίστηκε ότι «το δικό μας (σ.σ. ΟΠΑΠ) σύστημα είναι πολύ αξιόπιστο»!

Υποστήριξε δε, ότι «δεν είναι εύκολο να χειραγωγηθεί ένας αγώνας. Πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα με ποδοσφαιριστές, διαιτητές ίσως, οι δύο ομάδες να έχουν συνεννοηθεί κλπ»!

Ειδικότερα για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε πως «δεν μας προέκυψαν ενδείξεις ύποπτου στοιχηματισμού».

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων συνεδριάζει ξανά για την υπόθεση την Τετάρτη (1/2) και την Παρασκευή (3/2), οπότε και θα συνεχιστούν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Διαβάστε ακόμη...