Πόσο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com : Ένα φοβερό μήνυμα, μία απίστευτη ιστορία...
Πηγή: paok24.com
Πόσο ΠΑΟΚ!

Η εξομολόγηση του Ζουρνατζίδη που συγκινεί


Ο ΠΑΟΚ πήγε στη Ρόδο και πέρα από τον αγώνα με τον Κολοσσό υπήρξαν και πολλές επαφές της ομάδες με τους ΠΑΟΚτσήδες των Δωδεκανήσων.

Για μία από αυτές έγραψε στο διαδίκτυο ο Τέλης Ζουρνατζίδης... Η ιστορία είναι πολύ συγκινητική...

«Η τελευταία εβδομάδα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα. Περιελάμβανε ταξίδια στη Λετονία , την Γερμανία , την Ελβετία , την Αθήνα και την Ρόδο. Το μενού είχε επίσης και πληθώρα συναισθημάτων: χαρά και περηφάνια για την εμφάνιση και την νίκη πρόκριση στο Βέντσπιλς , απίστευτο ενδιαφέρον και όμορφη κατάληξη στην κλήρωση της Παρασκευής , στεναχώρια για την ήττα από τον Κολοσσό και θλίψη από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του Πέινερς. Συνάντησα σημαντικούς παράγοντες τους ευρωπαϊκού μπάσκετ , καλούς συναδέλφους , κορυφαίους δημοσιογράφους ( κάποιος από αυτούς μου απέδωσε και μαγικές ικανότητες στην κλήρωση εεε Vassilis Skountis ...) και φυσικά συνάντησα τους αγαπημένους φίλους της ομάδας στη Ρόδο. Απ' όλους αυτούς αποφάσισα να ανεβάσω τη φωτογραφία που βγήκα με τον Στέφανο.

Ο Στέφανος είναι οπαδός μας. Ο Στέφανος είναι κωφάλαλος. Δυστυχώς δε μπορεί μιλήσει σχεδόν καθόλου. Λέω σχεδόν γιατί μπορεί να πει μόνο μια λέξη. ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!!

Το λέει και είμαι σίγουρος πως βγαίνει μέσα από ψυχή του και όχι από το λαιμό του. Θα την κρατήσω αυτή τη φωτογραφία και θα τη βλέπω κάθε φορά που θέλω να πάρω δύναμη για τη συνέχεια»...

Διαβάστε ακόμη...