Ο Πρίγιοβιτς τους «τρέλανε» με τη συμπεριφορά του

Από metrosport.gr: Ο Σέρβος επιθετικός θέλει να πετύχει πολλά με την φανέλα του ΠΑΟΚ και το δείχνει από την πρώτη στιγμή.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Πρίγιοβιτς τους «τρέλανε» με τη συμπεριφορά του

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ανήκει εδώ και λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ και όπως θυμάστε αγωνίστηκε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό όπου σκόραρε, ευστοχώντας σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Περέϊρα.

Ο Πρίγιοβιτς έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι με απόφαση του Ιβιτς, για να προσαρμοστεί περισσότερο στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, όμως αξίζει να αναφέρουμε για πρώτη φορά κάτι που δεν είχε γραφεί. Ο Σέρβος μετά τις υπογραφές στο συμβόλαιό του διάρκειας 4,5 ετών (στις 16 Ιανουαρίου) με τον ΠΑΟΚ εξασφάλισε μία ολιγοήμερη άδεια από τους επιτελείς της ΠΑΕ, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις.

Ο Πρίγιοβιτς έπρεπε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη (σύμφωνα με την άδεια που είχε λάβει) την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Ήρθε όμως μία ημέρα νωρίτερα την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου. Εμφανίστηκε στην προπόνηση, τον είδε ο Ιβιτς και οι συνεργάτες του και «τρελάθηκαν» δικαιολογημένα από την απίστευτη επαγγελματική ευσυνειδησία που επέδειξε. Μάλιστα όπως έλεγε, ήρθε μία ημέρα νωρίτερα οδικώς για να προλάβει να τακτοποιήσει τα πράγματά του στην Θεσσαλονίκη και το κυριότερο να ενταχθεί πιο νωρίς στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Μετά από λίγες ημέρες ο Πρίγιοβιτς έπαιξε στο ματς Κυπέλλου, σκόραρε, αισθάνθηκε όμορφα και προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε συνεχόμενα τετ α τετ με τον συμπατριώτη του επιθετικό τις τελευταίες ημέρες για να τον βοηθήσει να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι μία πάγια τακτική του Ιβιτς, που αφορά όλους τους παίκτες του Δικεφάλου. Η συμπεριφορά του Πρίγιοβιτς αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για όλους.

Διαβάστε ακόμη...