«Κληρώνει» για δανεικούς

Από thessports.gr: Με την προσθήκη του Πέντρο Ενρίκε, που αναμένεται να πάρει αύριο επίσημη μορφή ο ΠΑΟΚ κλείνει το κεφαλαίο της ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
«Κληρώνει» για δανεικούς

Τα λίγα 24ώρα που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο «δικέφαλος» επικεντρώνει πλέον στον δανεισμό ποδοσφαιριστών που δεν έχουν, την συγκεκριμένη στιγμή κομβικό ρόλο στο ρόστερ.

Ο Λάζαρος Λάμπρο, η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου, μπορεί να αποκτήθηκε από τον Ηρακλή ωστόσο λογίζεται ως επένδυση για το μέλλον. Κυπριακές αλλά και Ελληνικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 19χρονου επιθετικού (πάντα για εξάμηνο δανεισμό) με τον Πανιώνιο να φαντάζει ένα βήμα πιο κοντά από τους υπόλοιπους.

Στην Σλοβακία και στην Μιχαλοβίτσε, με την οποία έχει ανοίξει «παρτίδες» ο ΠΑΟΚ μέσω Μίχελ, αναμένεται να αγωνιστεί το προσεχές εξάμηνο ο Τάσος Δημητριάδης, που θα βρει εκεί ως συμπαίκτη των Κρίστι Κιόσε που επίσης ανήκει στους «ασπρόμαυρους». Θυμίζουμε ότι πέρσι με την μορφή δανεισμού είχαν παραχωρηθεί στην συγκεκριμένη ομάδα οι Δεληγιαννίδης και Κυριάκος Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...